Deniz34 Arkadaşlar gebeliğimin 25. Haftasında da böyle bişeyle karşılaşmıştım ancak yoğun kaşıntı vardı enfeksiyon kapmış demişti doktor fitil vermişti geçmişti şimdi 33. Hafta bitti ve yine yoğun akıntım var ama kaşıntım felan yok erken Doğum belirtisi olamaz demi yada benimle aynı durumu yaşayan varmı?
Beratalpinannesii Deniz34 benim de 32 den beri var canım 35 hafta oldum hala var açık sarı alıntı hiç gecmiyo enfeksiyon da yok diyorlar ama sanırım normal akinti cıvık baya katı da değil
Deniz34 Miranalibozkurt bende yarın doktora gidicem bakalım ne dicek ama merak ettim büyük bi sorun oluşturmaz inşallah
Ozlemyilmaz Bende de var canım. Bende 33.haftamdayım 1 haftadır yoğun akıntım var hergün 2 kere duş alırım iç çamaşırımı değiştiririm sık sık. Kaşıntı yanma bişey yok. Haftaya benimde dr kontrolüm sorucam inşallah. Beni sadece rahatsız ediyor bu durum.
Belissima Ozlemyilmaz bende 33 haftamdayım. Akıntı oluyor arada şeffaf ve su gibi. Her gün duş alıyorum mutlaka . Normal demişti doktorum bana son haftalar vajinal akıntılar artabilir
Betus93 Ozlemyilmaz bende suan fitil kullaniyorum ama doktorum sık dus alma dedi. Emfeksiyonu artiyormus. Haberiniz olsun
Deniz34 Ozlemyilmaz doktor vajinal enfeksiyon dedi ve fitil verdi gebelik döneminde verilen fitiller pek güçlü olmuyomuş o yüzden tekrarlayabilirmiş enfeksiyon durumu dedi
Ozlemyilmaz Belissima evet son haftalara girdik çok heyecanlıyım. Bebeğe bi zararı olmasında akıntının biraz daha çekerim.
Ozlemyilmaz Deniz34 fitil olarak ne verdi canım geçmiş olsun. Rynen gibi tam hatırlamıyorum bi fitil vermişti bana önceden 10 gün kullanmıştım düzenlemişti