Kızlar son 10 günüm kaldı diyebilirim içimde Bi korku oluştu hamileligimin başında da nasıl yapacağım korkusu vardı tabiki sonra bunu zamanla aştım şimdi günüm yaklastikca korkuyorum evham mi yapıyorum bilmiyorum Bi an önce ona kavuşmak için sabirsizlanirken bi yandan nasıl bakacağım nasıl olacak vs diye korkuyorum alışma süresi süt gelme durumu vs okurdum hep burada işte sütüm geldi daha haftam var diye ben de hiç bir belirti bile yok korkuyorum sütüm gelmezse diye sonra böyle düşünmek istemiyorum kendimi topluyorum sütüm gelecek diyorum kendi kendime
Bilmiyorum neden böyle oldum güçsüz bi insan asla değilim ama bi korkum var normal mi bu durum bunuda bilmiyorum tabiki de cocukla birlikte hayatımız degisecek mesele asla o değil ama bana dua eder misiniz içim ferahlasin dün gece çok kötü kabus gördüm 9 ayda ilk defa böyle sıçrayarak uyandım
Ve ben uyanır uyanmaz oğlumun tekmeleri kalbimin atisi resmen dışarı çıkacak gibiydi kız arkadaşlarım yarı lohusa sayılırsın böyle kötü kabuslar görmen normal dediler bi öneriniz var mı uyumadan önce şunu yap diyebileceginiz