cinderella Kızlar bugün öğlen yürüyüş yaptım baya hızlı hızlı yürüdüm ondan beri belimde bi ağrı hafiften ama rahatsız ediyor yinede hiç geçmedi hareketler yapıyorum uzanıyorum dinleniyorum geçer gibi oluyor ama yok geçmiyor zor nefes alıyorum karnım semsert oluyor yalancı sancı mı Bunlar ya
Ayselsilahimigetir cinderella umarım gerçek sancıdır canım bende şimdi yürüyüşten geldm eve kendimi zor attım belimde Ağrı var ve karnım semsert
Duyguynrky Sanırım canım. Yani benim sürekli sert karnım belim de hep ağrıyor. Kasıklarımda aynı şekilde. Ben sancıları pek algılayamadım doğumdan sonra anca algılarım sanırım. Ama ebe şey dedi belden gelip göbeğinin üstünden aşağıya doğru iniyorsa ağrı o normal doğum sancısı dakika tut dedi ama ben onu bile kaçırıyorum 🙄
cinderella Duyguynrky ya inşallah gerçek sancılardır bi kaç gün öncede böyle ağrıyodu ama hemen geçiyodu bukez geçmedi hala da ağrıyor
cinderella Duamm üç gün önce kontrolüm vardı doktor bebek sınırda ama Kanala İnmemiş demişti bende düşünüyordum acaba indi mi ki diye çünkü karnımın alt taraflarında da ağrı oluyo yürüdükçe
Duamm cinderella yürüyüş yaptıkca daha çabuk inermiş doktor öyle söylmisti bna bide hareket ettikce bebek kasıklarindaysa hareketi bilki inmiştır bende öyle yani
cinderella Duamm evet kasıklarımda sürekli hareketleri Hatta tam rahmin üstünde bile hissediyorum ara sıra
Baloglumveannesi cinderella bu gün doğurdum hamd olsun rabbim sizede nasib etsin belirtilerimiz aynıydı sizinde yakındır 🤗
cinderella Ayselsilahimigetir yarım saat fln heralde ama hep aynı tempoda hızlı hızlı yürüdüm önceden daha yavaş yürürdüm fazla yürürdüm
cinderella Baloglumveannesi gözünüz aydın inşallah bana da sıra gelir ❤️ Bel ağrısı dışında pek bi belirtim yok valla çok hafiften hafiften ağrıyor belimin alt tarafları
Ayselsilahimigetir cinderella anladm canim gecti mi peki agrilarin yoksa doguruyomusun 🙂 üzülerek söylüyorum benim gecti de 😏😏
Ayselsilahimigetir cinderella her aksam 45 dk tempolu yürüyorum dün aksam cok farkli sancılarım oldu sevindim ama dinlenince gecti sanirim yarin tam 40 haftalik olacagim.belki yine gelir senin sancin 😏
cinderella Ayselsilahimigetir inşallah seninde gelir ya ettiğimiz dualara bak inşallah sancımız olsun biyerlerimiz ağrısın 😄 ama sanmıyorum ben dinlendim geçti yine hem zaten büyük bi ağrı değil hafif Hafif ağrı vuruyo durmadan hiç bi halt çıkmaz kontrolde
Ayselsilahimigetir cinderella gerçekten öyle sancımız gelsinde bi yerimiz ağrısın diye dua ediyoruz saka gibi 😂 dinlenince geçiyorsa yalancı sanci heralde bunlar dinlenmesek mi napsakk🙄
cinderella Ayselsilahimigetir burda kızın biri Doğumdan 3-4 gün önce hafiften hafiften bel ağrım vardı önemsememiştim ama Doğum yaptım dedi ondan bana bi umut oldu