Minikkomando 34+5 haftalık hamileyim. Bebeğim ters . Dönmezse sezeryana kaçıncı haftada alırlar devlet hastanesinde? 37 diyen var 40 diyen var?
iremss Minikkomando ilk gebelikse 39 beklenebilir, ikinci ise 37den sonra her tarihe doktor sizle karar verebilir
Duygudikicidkc Ben 34+2 de gittim dönmüş bebek baş aşağıya ama 38 e kdr gelmezse 40 I beklemem dedi doktor 38 de sezaryana alırım
Feride02 Sariceku dönmesi için her hangi bir egzersiz falan yaptınız mı? Ben şu an 34+5 im, ama hala bebişin başı tam dönmedi. Transvers (yan) pozisyonda :(
Sariceku Minikkomando doğum sancınız, açılmanız, hastalığınız vs yoksa 40 a kadar sezaryen günü kabul etmeyin. Tabii doktorla risk değerlendirip kararı alın. 39da sezaryen planladı doktor ama bebek dönünce 40ta tekrar değerlendirelim diyip iptal etti.
Sariceku Feride02 ilk zamanlar yaptım çılgınlar gibi. Soğuk-sıcak uygulamasını yaptım, ışık tuttum, kasığa yakın yerden müzik dinlettim ama dönemeyince bırakmıştım. Sonra kendi kendine döndü.
Feride02 Sariceku ben de her gun pilates topunda bir kac egzersiz, secde pozisyonu, isik tutma ve s. Hepsini yaptim ama hala donmedi. O yuzden vaz gectim, biraktim yapmayi. InsAllah doner ya, cok kafama taktim , ruyalarima bile girdi😒😒
Sariceku Feride02 sizi çok iyi anlıyorum stres yapmayın. Kendi kendine doğru yolu buluyor bir şekilde 😊 koltuktan aşağı eğilip kalça kaldırmalı bir hareket var. İnsan kafasında bir kan basıncı artışı hissediyor zor birazcık ama en faydalısı o sanırım. Onu deneyin ama inanıyorum ki kendi kendine dönecek
kadriye007 benimde ters 32 +5teyim ama kafasının olduğu yer ara ara çok ağrıyor sırtıma kaburgama vuruyor ağrı böyle bir durum yaşayan var mı acaba