Merhaba Hanımlar, 3 yaşında bir oğlum var
Oğlum doğuştan tek böbrekli herhangi bir sorunu yok tek böbrek olarak normal yaşantısı sürüyor sadece tuz çok vermiyoruz.
Şuan 21 haftalık hamileyim, detaylı ultrasona 2 gün önce girdim yaklaşık 2 3 saat sürdü çok bunaldım neden bu kdr uzun sürdü benden sonra girenler hep çıktı diye doktolara sordum 3 doktor inceledi biri profesör biri perinatolog biri de radyologtu
Özele randevu almıştım, her şeyi tamam annesi ama bebeğin pozisyonu ters biraz biz sağ böbreğini göremedik böbrek yerinde yok yada biraz aşağı kaymış karin boşluğunda olabilir eğer öyle ise o kayan bobrek beslenemez ve ameliyatla alınması gerekir doğar doğmaz yoksa çevre organlara zarar verir dediler şoka girdim ne diyosunuz siz şaka mı oglumunda yok Böbreği deyince onlar da şaşırdı hemde aynı böbrek oglumunda sağ bobregi yok bu bebeğimin de sağ böbreğini göremediler, Yarın için Başka bir perinatologa randevu aldım acaba pozisyondan mi göremedi dedim kendi kendime birde o baksın tek doktorla kalmasın dedim.
Askeri personelim hiç hamile olan arkadaşım yok Ömrüm okullarda eğitimlerde geçtiği için hiç çevre edinme fırsatım olmadı yani soracağım kimsem yok Çalışma arkadaşlarımın nerdeyse hepsi erkek internete bakıyorum alakasız şeyler çıkıyor. Yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum Hiç başına gelen duyan bilen var mı ?
Bir anne olarak tedirgin şoka girmiş durumdayım.
Hepinizi Allah’a emanet ediyorum Hayırlı sağlıklı doğumlar