Mervesonerr Hanımlar 32 haftalık hamileyim ve göğsümden süt geliyor bugünde sızladı sürekli neden sızlar başına gelen var mı
Kaderyas0327 Mervesonerr ben de öyle oluyor süt değil ama göğüs ucumdaki deliklerde süt var belli beyaz beyaz ama cıvık değil her zaman baktığımda görüyorum katı bir şekilde
Meryem34 Mervesonerr benim de geliyor bazen 24 haftalığım daha erken haftalarda gelmşlti ve hassastı acı oluyordu dokununca fln ☺️
gamzeysfgl Mervesonerr Benim 25. hafta da gelmişti ilk doktora söyledim sakın sıkma ve sıkı iç çamaşırı git yatarken bile demişti.
Mervesonerr Meryem34 acı değil bildiğin sızlıyor canım hani emzirenlerde süt birikir göğüste sızlar ya öyle sanki
Kaderyas0327 Mervesonerr hmm anladım canım korkulacak bişey yok olur böyle şeyler bence yine de yalnış bilgi vermek istemem ama normal bence yine de doktoktoruna danış istersen muayenende sor bir
Asyaalpkerem Mervesonerr Mervesonerr benim ikinci gebeliğim ilk kızımda benimde gelmişti hatta uyurken gelmiş lslanmıştı üstüm doktoruma söyledim ne güzel sütün çok olucak demekki demişti gerçekten de öyle oldu sütüm çoktu bazen o kadar çok doluyorduki sağıyordum boşa
Mervesonerr Asyaalpkerem ay inşallah benimde sütüm çok olur öylede düşünmedim değil acaba sütün mü çok olacak diye