Berelfgun Nifty test yaptırmış olan gebeler memnuniyet veya şikayetlerinizi yazabilir misiniz 8+6yız iki hafta sonra yaptırıcam testi araştırma aşamasında fikirlerinizi bekliyorum
anne96 Berelfgun 12. haftanda yaptır bence fetal fraksıyon oranın dusuk cıkabılır 12. haftanın ıcınde yaptırın
Serooo00 Berelfgun ben 12. Haftamda doktorumun tavsiyesi ile yaptırdım.nerdeyse %100 e yakın doğru bilgi veriyor ve cinsiyeti erken öğrenmiş olduk. Bence maddi durum engel değilse yaptırılmalı:)
[silindi] Berelfgun ben iki doktora danıştım ikisi de yaptırmamı önerdi. İkili üçlü testlere doktorlar bile güvenmiyor. Çarşamba günü yaptırdım 11. haftamda şimdi sonuç bekliyorum. Sonrasında çok daha büyük harcamalarla karşılaşmaktansa durumu olan olmayan herkesin yaptırması gerek diye düşünüyorum.
DorianGray Ben yaptırdım. Biraz maliyetli ancak maliyeti dışında hiçbir zorluğu yok ve kromozomdan kaynaklanan tüm hastalıkları tespit edebiliyor ve de çok erken bir tarihte bebeğiniz cinsiyetini de öğreniyorsunuz.
arzum8683 pahalı bi test ilk bebeğimde yaptırmıştım bi risk yada rahatsızlık olmadı %99garanti doğruluuk gösteriyırmuş eğer riskli bi durumun yoksa şeker tansiyın herhangi bir hastalık sen bilirsin ben şeker hastası olduğum için ilaçlar kullandığım için bebeğin gelişimini tehlikeye sokmamak için yaptırmıştım temiz çıkmıştı şükür ikinci hamileliğim yaptırmadım devletten bi 3 lü test yaptırdım şükür buda temiz çıktı cnm yaptırmak konusunda sen daha iyi bilirsin tatlım
Defne_momm Test 2 tüp kandan oluşuyor.Kaniniz alınıyor ve numuneler gönderiliyor. 12+4 de yaptırdım biraz maliyetli ama güvenilir bir test , yapın yaptırın kafanızda soru işareti kalmasın ,cinsiyeti de kanda bu testte öğrendik. Sonuçlar %99 gerçektir.
Defne_momm Berelfgun Ankara merkez e gitti hatta 5. Gün sonunda sonucu öğrendik çok erken çıkmıştı sonuçlar