eylulummmm Kızlar belim çok kötü kırılmış gibi 😢 karnımın üst tarafında da ağrı var bebeğim çok hareketlendi 2 saattir dinleniyorum ama geçmiyo korkuyorum yaşayan var mı çok yordum kendimi ondanmıdır 24 haftalığım bilginize ihtiyacım var 😞
Buseyllzr eylulummmm kendini yordugun için olabilir bı duşa gir istersen geçmez ve giderek artarsa bı acile gidersin
Nil2736 eylulummmm bu ağrılara düzenli b12 d ve magnezym kullanımı iyi geliyor. Benmde ağrıordu ve dr um bu vitamnlri vermiş olmasna rağmen kullanmıordm. Saçmalık işte.. çok ilaç içiorm gb geliyordu. Sonra burda bi postta konusuolardı. Bu vitaminlerle ağrıları geçenleri. Bende içtim..çok şükür. 25 haftalığım ara ara oluo ama vitamnlr iyi gelio
aslhankrhan94 eylulummmm Kendinizi.çok yorduysanız ondandır. Bir duşa girin, uzanın. Geçecektir inşallah. Sıcak su torbasını sakın belinize karnınıza koymayın. Ayaklarınıza koyun. 🌸
Nil33 Fazla ayakta kalınca, yorulunca oluyor bel ağrısı. Sıcak su torbası koyabilirsnz,ılık duş iyi geliyor. Dinlenin geçer Allahın izniyle🤲
Naz_1648 Ben 21 haftalığım çok hareket edince belim kopuyor sanıyorum bacağıma kadar vuruyo ağrıyo ılık bir duş alıyorum ayağımın altına yastık koyuyorum ve uyuyorum bende geçiyo deneyebilirsiniz 🥰
Nil2736 eylulummmm ozaman bugün kendini yormş olablrsn bide abzen bi gün bigüne tutmuo. Çok yoruluorsn hiçbişiyin yok, bazende oturup duruorsn iki ayağa kalkıon heryerin ağrıo. Bebekten ve o günlük bence bizden aldığı vitaminlerede bağlı olablr. Bilmiormki
eylulummmm @Naz_1648 hemen denicem ilk defa olunca çok korktum bebeğimde değişik hareket ediyo daha net vuruyo o yüzden korktum
eylulummmm @aslhankrhan94 duş alcaktım ama annemler izin vermedi doğumu kolaylaştırırmış fln dediler korkuttular ya
aslhankrhan94 eylulummmm Nasıl yani doğuma kadar duş almıcak mısın 😜🤭 Canım doğum sancıları değildir çektiğin korkma. Ben yalancı doğum sancısı çektim. Üç saatte bir gelen sancılardı dinlendim geçti çok şükür . Sende dinlen sabaha bişeyin kalmaz inşallah 🤲
Hakanbuse eylulummmm hastaneye gitmeni tavsiye ederim ben 25. Haftamda bu sekilde bel agrisiyla gitti 1 cm acilma ve kasilmalarim vardi 1 hafta hastanede yattim cok şükür erken doğum riskini atlattim 30 haftaligim su an gunu dolsun diye bekliyorum dikkat et