Yagmurrr_ Biraz baktım da ben borek yedim ustunde cirek otu vardi okadar ciktan bidey olmaz diye düşünüyorum ama siz yiyormusunuz
Hazalaskin Yagmurrr_ nasıl yani yenmez mi çörek otu hamileyken ben hiç sakınmadım yedim yani ama avuç avuç değil poğaçada börekte falan 38+3 olduk bi sıkıntı yaşamadık eğer yenmemesi gerekiyorsada
Duygumiran Yagmurrr_ oooo dibine dibine vuruyorum bugun baska posttada okumustum ve sanada aciklama yapayim ben zararli zararsiz yararli yararsuz herseyi yedim yemeyede dewam ediyorum hic korkmayin
Vicibici Yagmurrr_ hergün 1 avuç yemediğimiz için bişey olmaz her şeyi kararında yemek faydalıdır bile. Yani böreğin üstündeki çörej otunu bile ayıklayıp yiceksek işimiz iş☺️
Yagmurrr_ Hazalaskin ne bilim bacim ya diyolar ki rahim kaslarini gevsetiyomus doğumu kolaylastiriyomus gerçi avuc avuc yemiyoz ya sanki😄
Hazalaskin Yagmurrr_ kız o çok yersen öyledir 😂 mesela maydonoz suyu falan da tehlikeli ilk aylarda ama salatanın falan içinde yersen bişey olmaz o kadar kasma demişti doktorum
Yagmurrr_ Hazalaskin aynen aynen ya bisey soracagim ben 17. Haftadayim midemde sanki öküz oturmuş ayagi kalkimca taş gibi oluyor bebekten dolayimi acaba🥴
Hazalaskin Yagmurrr_ sanmıyorum bebiş daha çok minik mide hassasiyeti de olur hamilelikte belkide o yüzden