Deniz9306 İkizlerimden birinin suyunu az buldu doktorum ve digerime göre kilosu az ilerliyor güzel beslenemiyordu. Yarın doğuruyorum. Üç gün önce biri 2500 digeri 1950 kilodaydı. Dualarınızı beklerim inşallah sağlıklıdırlar 🤲🏻Çok hrycanlıyım 🙈
charlottececi Deniz9306 ayyy cok heyecanli 🐥 insallah iyi olur her sey ☺️🙏🏻 Dualarim sizinle. Kendinizi iyi hissedince bize de haber verin 🐥 insallah rahatlikla gecer; bebekleriniz saglikla dogarlar ☺️
K_k1905 Deniz9306 maşallah. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşun inşallah. Benim de ikiz sancılarım falan var ama doktorum 35.haftaları görelim dedi. Doktorunuz küveze girer falan dedi mi size acaba
Duygumiran Deniz9306 rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin 🙏 allah ellerimizi bos birakmasin 🤲 31 haftalik dogan bebegim ve kuvezde gecen 38 gunum asla unutmam allah yardimcin olsun o haftada dogup kuvezde kalan cok nadir oluyo allah acisini gostermesin insallah sana ve sewdiklerine gerisi olur olur gider dualarim seninle 🤗🤗
Cakmaafrodit Olsun yine de çok sevindim adına inşallah en kısa sürede alırsın kucağına ciger geliştirici vurdular mı? 🌼
Deniz9306 Cakmaafrodit 32. Haftada iki doz vurulmuştum. Üç gün öncede bi doz yaptı doktorum. İnşallah faydalarını görürüler
Cakmaafrodit Deniz9306 inşallah ya kendim olacak kadar çok sevindim hayırlı bir şekilde kucaklarında olsun inşallah
Deniz9306 K_k1905 doktorum zaten 35 de alcaktım dedi. Ama şimdi bikaç gün önce almış olcam planladıgımdan dedi. Küçük olanı belki alırlar dedi. Belkide girmez hiç dedi. Durumlarına baglı. Ama hafta olarak iyi haftadasın dedi girselerdr az kilo aldırıp çıkarırlar dedi
Deniz9306 K_k1905 zaten dayansam dayansam bende en fazla bir hafta daha dayanabilirim. Çok zorlanıyorum bi yönden alıncagına sevindim
K_k1905 Deniz9306 ayyy ohhh süper. Valla bende dayanamıcal gibiyim inşallah bende sizin gibi bu haftaları görürüm