edis22 Kizlar hayvan figurlu posterli cerceveler oluyor ya bebek odasi icin, onlardan nerden alabiliriz hangi siteden? Bilgisi olan varsa siteyi paylasabilirmi? Tsk ederim🙏🏻
DemirinAnnesiiii edis22 https://ty.gl/y2gqbuj6ef bu model aldım bende yeni geldi ben kalitesini falan beğendim
alinbezayan Ben de böyle çerçevelerden istiyorum henüz sipariş vermedim ama instagramda beğendiğim hesapları aşağıda paylaşıyorum; Bianneatolyesi Bebe.deko Bebekislericom
edis22 alinbezayan ben hic bulamiyorum ya. Ya sadece cerceve satoyorlar yada sadece poster. Oyle 2li olarak bulamiyorum. Sizin attiginizada bi bakayim. Tsk ederim🤗
edis22 Sekerportakalii cok tsk ederim baktim tam istedigimden. fiyatida cok uygun. Siz siparis verdinizmi iyilermi?
edis22 Sekerportakalii sizin dediginiz o siteden aldim alakasi yok bile resimdekiyle bana gelen. Geri iade edecem sinir oldum😤 siz siparis verdinizmi
Sekerportakalii edis22 ay ciddi misiniz yorumlarını falan okumuştum memnundular 🤦🏼♀️ İade edin bence
edis22 Sekerportakalii valla ben hic begenmedim. Resimlerde cerceve gorunumlu kenarlari ama benimkinde hic bisey yoktu. Ugrasamadim bidaha kendim cizdim o cerceve gorunumunu😏 ama sikayet ettim