Hande1nur Kizlar iki gündür başım çok ağrıyor önceden de olurdu ara ara mahvederdi beni ,şimdide oldu ve geçmek bilmiyor,parol dan başka bisey içemiyorum malum,ama o bile faydasız duş aldim ama geçmedi,ne içsem ne yapsam yaşayan oldu mu bu durumu
egeninincisii Hande1nur Benim kronik baş ağrısı problemim var. Oğlumda 9 ay hiç baş ağrısı çekmedim en rahat dönemimdi. Şu an 2 aylık hamileyim yine baş ağrılarım sık oluyor. Maalesef parol - duş ve uyku dışında çözümü yok. Sadece bir yöntem denemiştim meditasyon eğitimi veren biri tavsiye etmişti o hafifletmişti. Baş parmağınıza lastik toka takın orta kısmına gelecek şekilde. Parmağınızın ucundan ortasına doğru aşağıya doğru itiyormuş gibi masaj yapın bunu 3 dakika devam ettirin. Kan akışından kaynaklı hafifletiyormuş sanırım.
Deletedmom7373700 Hande1nur son bir kaç haftadır benim de sürekli başım ağrıyor. Ölüyorum sanki ağırdan. Normal bir baş ağrısı gibi de değil. Gözlerime vuruyor sanki. Boynum tutuluyor ağrıdan.
Rabia344 Hande1nur Bende çok sık yaşarım baş ağrısını. Ve ben ağrı kesici parol bile içemeyen biriyim. Alerjim var çoğu haplara. Ağrı kesici olarak da hiç bir şey kullanamıyorum maalesef🥹 Soğuk sade soda için. Ben ne zaman başım ağrısa bunu yapıyorum. Aşırı derecede faydası var. Geçmiş olsun ❤️🩹
Bora5832 Hande1nur klasik anne yöntemim soğuk patatesleri soyup dilimleyip yazma yardımıyla alına sabitleme veyahut buz koyma benim en çok fayda gördüğüm yöntemler
Deletedmom7373700 Hande1nur zaten parol içmek yerine Allah dua etsek ağrımız daha çabuk geçer 😂 çok kötü. O kadar kötü halsiz hissediyorum ki kendimi. Konuşurken bile ağrıdan duramıyorum resmen. Bir geçseydi hayırlısıyla.
Rabia344 Hande1nur Öyle mi doğrudur demek ki her insanda aynı şekilde etki etmiyor dilerim en kısa zamanda düzelir baş ağrısı çok zor bilirim🥹
Birso Bol su için mentol tası kullanabilirsiniz şakaklara bir de kas ve eklem ağrısı için bana magnezyum takviyesi vermişti doktorum danısarak alabilirsiniz
Gbbc Hande1nur Baş ağrısı korkulu rüyam benim migrenim var tuttumu 4 gün falan deliriyorum böyle hamileyken dahada çok artmıştı parolunda bana bi faydası olmuyodu mecbur hastaneye gidip damar yolundan parol veriyolardı