Zeyus Kizlar bu uygulamada ki bebek hakkinda bilgi veriyor ya kolu gelisiyor yada baska birsey icin onlar dogrumu yani ben 6 haftaligim mesela ama daha bebisi goremedim goremesigim bir bebisin kolu falan gelisir mi cok kafam karisti gercekten yani simdi gitsem bebegimi gorebilir miyim
Damla________ Zeyus Canım bilgi veriyor ama her hamile aynı değil o bilgiler rutin sende aynı olacak diye algılama olabilir de olmayabilirde
1PrensAnnesi Zeyus bilgiler elbette doğru ama çok minik olduğu için ayırt edilebilir boyutta değil önce yerleri belli oluyo neyin nerde olduğu sonra iç organlarla birlikte büyüme görülüyo ve seçmeye başlıyoruz heryerini 💙
Pinaryyim Zeyus dogrudur kesin ama her bebegin gelişimi farklı oluyor saat 12olsada okusam diye bekliyorm bilgileri 😀
Ncznbaby 6+5 im ben bugün gördük bebeğimi ve kalp atışını çok güzel bir duygu inşallah siz de en yakın zamanda yaşarsınız arkadaşlar☺
Dytanne Zeyus bilgilerin geneli doğru ama yanlışlarda var malesef. Mesela burun kanaması yaşarsanız başınızı geriye doğru yaslayın ve burnunuzu tıkayın tarzı bir şey yazmışlardır. Burun kanaması yaşanırsa kafa asla geriye atılmaz bu yanlış bir uygulamadır, aksine normal durulur burun delikleri kanama bitene kadar sırayla temizlenmelidir. Her zaman dikkat etmiyorum ama bu çok açık olan bir yanlıştı. Sanırım google dan bir yerden kopyala yapıştır yapıyorlar 🙄🧐
Drngrkm Zeyus yavrularımız çok hızlı gelişiyorlar ve organları da öyle, 8.haftada 1.5 cm, 10.haftada 3.5 cm, 13.haftada 7.5 cm olmuş oğluşum. ben doğru buluyorum uygulamadki bilgileri.
-silinmis110- Bence doğru ama bazen. Ters giden seyler oluyor ben 22+0 dayken 23 haftadaa olacagi seyleri yaziyordu ama. 23 haftaya yeni girdigim icin bittikten sonra yorumluyorum o zaman dogru cikiyor onu ilerki zamanlarda daha iyi anlarsin daha cok kucuk