Meryem_46 35 haftalık anne adayları belirtileriniz nelerdir benim hiçbir belirtim yok hamlie deilmis gibiyim
esn46kyy Meryem_46 ayy bende 35+4 te yalancı sancılar başladı Şuan tam 36yım 🥺 Düzensiz sancilarim oluyor 3 gündür 😊
Eslem_1 Meryem_46 al benden de o kadar 34 teyim..doğumu da bişey hissetmeden yapıversek ne güzel olacak 😋
meir22 Meryem_46 ilk hamileliğimde sanki hamile değil gibiydim şimdi de çok kilo alıp şişmedim ama hareket etmek çok zor her şey işkence gibi geliyor bi de benim ilki erken olduğu için doktor hareket etme dedi 37 38hftaları görebilelim dedi o öyle konuşunca iyice kendimi hasta insan gibi hissediyorum inadına da sanki hiç oturasım yok hep iş yapmak istiyorum 😂 bi De bu hafta ev taşıyacağım bakalım doğurmazsam iyidir😅 doğuma yakın her yerim ödem toplamıştı balon gibi patlayacak hale gelmiştim şuan da da elim ayağım yavaş yavaş şişmeye başladı😢
Eslem_1 RemziAleyna bi an önce doğurmak gibi bi isteğim de yok henüz sanki dün hamile kalmış gibiyim geçiverdi zaman..az daha beklesin 🥲
Meryem_46 Bsra19ogz hiç ayak sismem olmadı çok rahatım Allah kolaylık versin az kaldı dayanman lazım❤️
Liyasmum Meryem_46 ben 36 dayım şuan , çok kasılmam oluyor , hareketleri artık baya canımı acıtmaya başladı , gece uykusu desen yok , oraya buraya yuvarlanıyorum 😂 hayırlısıyla bi gelsede bi rahatlasak