Askgebesi Kızlar gerçekten eğer ilk gebelikte ki belirtiler farklıysa cinsiyete farklı mıdır yoksa kızdan sonra kiz, erkekten sonra erkek doğurup belirtileri komple farklı olan var mı?
catidaki_kedi Askgebesi 3 kızım var üçünde de belirtilerim aynıydı. Şuan erkek bebek bekliyorum ve bende herşey tersine döndü kızlarımdakiyle hiç alakası yok oğlumda ki belirtiler ☺️
cileklicookie Askgebesi Merhaba ilk gebeligimde 9 ay kustum 14 kilo verdim ergen gibi sivilce çıkarttım saclarim kel kalacak kadar döküldü hayat zindandi resmen ve kizim oldu. Suan 19 haftalik hamileyim kusmuyorum diye cok doktora gittim acaba bebek ölmüş olabilirmi hic belirti yaşamıyorum bebek yaşıyor mu acaba diye zirt pirt gittim. Birde güzelleştim saclarim uzadi yuzume renk can geldi 3 kilo aldim gören herkes bu ne güzellik der cinsiyet yine kiz :)
Cennetkusu192 Askgebesi ilk kızımda kusma halsizlik vardı cok sıkıntılı ıdı gebelıgım Suan ıkıncı ye hamıleyım tam ters enerjik ve sıfır bulantı kesin cinsiyet erkek dedım bayagı da kendımı alıştırdım istedıgım den degıl sadece belirtilere ve cevrenım bu soylemlerıme karsı erkek olduguna inandım Tabi kızım olacagı nı duyunca cok sasırmıstım 🤭bir müddet degısır yanlıs falan olabılır dıye bekledım ayrıntılı ultrason da kesinleşti kızım oluyor velhasıl sadece söylenti bunlar
Askgebesi catidaki_kedi kızlarıniz da nasildiniz oğlunuzda nasılsınız acaba :) Allah hepsini size bağışlasın inşallah
catidaki_kedi Askgebesi kızlarım da hep sinirliydim ağlardım sinirimden. Hep acı yerdim hiç sivilcem olmamıştı güzelleşmiştim. Uyku halim pek yoktu oğlum da da hep tatlı istiyorum aşırı duygusalım ve sürekli uyumak istiyorum ve çok fazla sivilcem var burnum büyüdü çirkinleştim 🙄😅 rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın 🥰♥️
catidaki_kedi Askgebesi ha bide 3 aydan snra geçer dedikleri ama assssla geçmeyen bi koku hassasiyetim var şuan
Askgebesi catidaki_kedi belirtilerimiz aşağı yukarı benziyor inşallah Allah en hayırlısı neyse onu versin çok teşekkürler açıklamanız için 🥰🥰
ESntrk Cennetkusu192 sizinle birebir aynı durumdayım şuan ikinci gebeliğim hiçbişeyim yok kesin erkek diyorum 😂
Merve201119 Askgebesi iki oglumdada belirtileri tamamen farklıydı cinsiyete belirtilerin ilişkisi olduğunu düşünmüyorum ilk oğlumda hiç belirti yaşamadım ne kasik agrisi ne bulanti ne tiksinti ikincide ilk dört ay mahvoldum bulantidan üçüncü gebeligim bundada sadece kasik ağrım ve bulantim var cinsiyeti yarın ogrenicem