Ecrin_Su47 Eslem_1 tercihinize saygım var ama dinine bakarsanız öncelik bayan doktor özelikle biz tesettürler için tesettür sadece başımıza bir eşarp takarak degildir veya giyimimizi değil her şey için geçerli sizde tesettürlüsunuz bilmeniz gerekiyor yani burda tesettürde düştük vs vs yorum olmaması lazım çünkü siz erkek tercih ediyorsunuz bu bayan arkadaşımız da bayan doktor tercih etmek istiyor çok normal 😊
Eslem_1 Ecrin_Su47 evet çok normal yazdıklarınız doğru ki eşimde bunu söyledi zaten..benim bulunduğum yerde kadın doktor da yok zaten bi tane vardı o da gitti sanırım devletteydi..ama fazla kadın doktor olsaydı medeni bir kadın doğumcu bulur ona da gidebilirdim şu anda bulabildiğim en medeni doktor erkek 😀
Ceycey22 Ecrin_Su47 siz kadınlar bayan diyerek resmen hemcinslerimizi küçümsüyorsunuz. Bayan diyorsanız da erkeğe de bay diyin. Çok hassas bi konu
Melegimin_annesi Ecrin_Su47 biz de bi doğursak o zamanlar gelsede çocuğumuz kucağımızda olsa Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ♥️
Ecrin_Su47 Melegimin_annesi amin inşallah cümlemizin de Rabbim bir bir nefeste kurtarsın inşallah bnim.bebeis 1.5 oldu çok şükür şimdi 4.bebiste şüpheliyim🙈😂
ensarim_2018 Melegimin_annesi ara bir bilgi al istersen büyük ihtimalle verirler şehir dışından geleceğim dersin ücretli ama 600 tl
Azra41 alonee Sonuna kadar katılıyorum sana 😊 illaki doğumda bir erkek oluyor başta bayginken yada doğumdan sonra sedyeye kadın hemşire vs kaldıramaz ki .. Benim doktorum erkek ve bı sakınca olacağını da düşünmüyorum valla bende tesettürlüyum ..
Aytiii Annelerimiz lütfen bir birimizi kırmadan, incitmeden yorum yapalım. Ben Rusyada senelerce yaşadım ve açıktım kadın doktoru (ginikolog) seçtiyimde mutlaka Kadın dr tercih ederdim. Lütfen bir birinizin fikirlerine saygı duyalım Annelerimiz💗
fatmakoken1_ Melegimin_annesi bu kıskançlık değil bildiğin cahilik hemen hemen her yerde detaylı ultrason yapan doktor erkek kadın bulman çok zor var ama her yerde yok şimdi bulamadığını düşün baktırmıcaksın öyle mi bide ilk hamileliğin ilk çocuğunuz daha dikkatli ve daha meraklı olunmalı erkek varsa kesinlikle olmaz yani zaten herşeyi detaylıda çıkıyor bana açıkçası cahilik geldi kusura bakmayın eğer ben hamileyken baba olmucaksa doğduktan sonra da olmasın şahsen
Melegimin_annesi fatmakoken1_ yazdığımız mesajları okursanız konuyu daha iyi anlarsınız iyiki bi ağzımdan baktırmam çıktı ya ordan vurun başka işiniz gücünüz yok dimi herkesin kendi hakkı değil mi herkes istediği doktoru seçebiliyor dimi sizin tercihiniz Bay benimde bayan bu kadar daha fazla uzatmaya gerekde yok. Çoğu babada babalık duygusu başta oluşmuyo bunuda git araştır benim Eşim ilgisiz biri değil konu burda kıskanması sen tesettürlüsün oranı buranı benden başkası göremez diyor haklıda dinimizde de böyle bişey var bilginiz yoksa bilgi edinin bayan doktor varsa seçimizi ondan yana kullanın diyor baylar bay doktora bayanlar bayan doktora insanlar bayan doktorda bile muayene olunca açmaya utanıyor vücudunu bazı anneler yazıyor erkek sekreterler vardı orama burama bakıyolardı diye en iyi örnek bence bu.
Melegimin_annesi Senis123 kuzum ben aradım dolu dedi ama o hafta içinde tekrar ara veririz dedi verirler dimi
Ecrin_Su47 Ceycey22 ne alaka bayan kelimesi ne zamandan beri küçümsemek oldu ona bakarsanız erkek küçümseme oluyor bay daha ağır başlı oluyor bn bay bayan veya erkek kadın hitap şekli kuculseme amaçlı kullanmadim bayan kuculseme anlama geldiğini de ilk defa sizde gördüm daha neleri duyucagiz neyse dediğim gibi kuculseme anlamda kullanmadım bayanda kadında hanmefendi de hepsi her neyse bir kadına hitap edilir kötü art niyet aramiyan Allah aşkına bay erkek beyfendi bunlarda bay hitap edlir artık nasıl hitap edeceğiz bilmiyorum ne zamandan beri bayan bay kuculseme anlamda oldu hayret 🙈
Sinemfidan Melegimin_annesi kadin bulmak cok zor malasefki hep erkek çoğunlukla bende erkege gittim mecburen
fatmakoken1_ Melegimin_annesi doğum yapma o zaman doğuma erkek asistan da giriyor onların işi bu kusura bakma ama bana saçma geliyor
Senis123 Melegimin_annesi verirler umarım siz arayın yine. Ben kendisine yaptırmadım ama adapazarinda olsaydım tulay hanıma gidecektim