busekoraltan Karnınız mı agrıyor. Bacaklarmı ağrıyor. Eklemler mi ağrıyor. Bilenler aydınlatabılır mı.
Betulsen34 busekoraltan kasiklarinizda belinizde birsey toplaniyor gibi oluyor. sonra agri oluyor vucudun geriliyor gibi oluyor
Merve201119 busekoraltan canim herkesin farklıdır benim belimde agri olmustu ilkten 1 saat filan arayla sonra yarım saat sonra 20 dakika ara sonra 5 derken en son hiç geçmek bilmemisti
SutlacimiYedimmiBen busekoraltan benim karnım ağrıyordu sadece iki dogumumdada. Ama kimisinin beli ağırıyor.
bussraozturk Betulsen34 bebek hareketleri nasıl oluyor peki çok hareketli mi oluyor yoksa aksine sakin mi.
Betulsen34 busekoraltan canim dogum sancisi hissediliyor. Ve belli araliklarla ayni yerden girip siddeti artiyor. Bacaklarda olmuyor
busekoraltan Betulsen34 yaa ne zaman gelecek vallahi yoruldum 😀 neyse agrı gelınce anlarım heralde ya. Çok sağolun 🙏🏻
Betulsen34 busekoraltan emin olki anlasilmayacak birsey değil 😀 cok farkli normal agrilardan. Kasiklarin belin kasilip geriliyor resmen ve baya can yakici oluyor. 2 gun once dogum yaptim
busekoraltan Merve201119 o agrıyı merak etmıyor degılım herkesın anlatmak istediği şeyi artık görmek istiyorum. Artık gelsin 😅
bussraozturk Betulsen34 benim de şu anda 38+3 sabahtan beri çok hareketli karnım çok kasılıyor arada belime ve vajinama ağrı giriyor yalancı sancı mı acaba bi kaç güne doğum mu olacak diye düşünüyorum açıkcası 😄