Berfin-bektass Bisra Sonomar da yaptırdım ben Zafer bey’e ücreti diğer yerlere ve hastanelere göre daha uygundu 500 TL Memnun da kaldım açıkçası🙏
Tospikannesiiiii Mervee16ozturk 1 kere mecburiyetten gittim hiç memnun kalmadım benim doktorum da Kemal bey ilk dogumu da onda yaptım
Mervee16ozturk Tospikannesiiiii yaa ne konuda memnun kalmadınız acaba henüz gitmedim de almasam mı randevu ilgisi mi kötüydü
Melis2015 ezgikd herşey dedikleri gibi çıktı çenesinde gamzesine varana kadar bildiler😅doğum yaptım ve çenesinde gamzesi var ben memnun kaldım ,430 TL ye yaptrdim diye hatırlıyorum Ocak ayında
Gonul94 Doruk hastanesinde yaptirdim doktor çok ilgiliyde bebek uyuyordu sirf ben yuzunu göreyim diye yarim saat uyandirmaya çalişti ve gördüm çok şukur birde video ve foto çekib size vhatsapp uzerinden atiyor
Babydream Bisra ahmet yılmaz da yaptırdım fsm de kendi kliniği var tam 1 saat sürdü inanılmaz memnun kaldım 600 tl gibi bir fiyat ödemiştim ocak ayında 1 ay önce arkadaşım gitti 700 yada 750 olmuş sanırım ama maddi durumunuz iyiyse gerçekten değer diye düşünüyorum.