Aselyusra Arkadaşlar yerleşme kanaması adet kanamasına mı benziyor. Yoksa farklı mı yani sümüksü kahverengi falan mı? Kasık ağrısı eşlik ediyor mu adet gibi mesela. Bir de adete kaç gün kala olmuştu. Daha önce yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
gozdeyagci Aselyusra yerleşme kanaması 5. Hafta ile 7-8. Hafta arasında oluyor. Ama bildiğin kan gibi değil de böyle iç çamaşırına leke gibi görünüyor. Kuru kahverengi bir leke. Kahverengi olması da bebeğin rahme tutunması için alanı kazma çalışmasıymış 😀 doktorum öyle anlatmıştı. Kan kırmızısı olursa o durum sıkıntıymış o zaman doktora görünmek gerekiyormuş. O doğrudan düşükle ilgili olabilirmiş
Nisandua1 Aselyusra 1,2 damla pembe bir leke geldi peçeteye adetime 2,3 gün vardı adetim geçtikten sonra da 3,4 gün böyle adet bitimi gibi kremsi kahvemsi leke oldu doktor yerleşiyor bebiş demişti Karın ve kasıkta da agrı olmuştu 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🌹🌹
Nnanaa Benim şöyle oldu regl günümü 2-3 gün vardı. Bisikletimle hergün gezerdim o gün birden bi halsizlik hissettim.Zar zor eve döndüm. Neyse eve döndüğümde iç çamaşırımda kahverengi bir damla gördüm açık kahve erken regl oluyorum diye düşündüm ped taktım ama bir daha olmadı.Sadece 1-2 defa idrar yapınca peçeteye çook az kahverengi akıntı geldi aynı gün bitti zaten. Ufak ufak kasık ağrım vardı bunlar olurken.
siriniko2511 Bende reglimden bir kaç gün önce kahverengi akıntı şeklinde oldu. Çok azdı gerçekten. Hatta havalardan erken adet oldum sandım😅 ilk kez korunmasız ilişki olduğu için şüphelenmiştim reglimin ilk günü test yaptım şüphelerim doğruymuş😂
duuyqquu Son adet tarihimden 12 gün sonra ilişki sonrasında kahverengi bir akıntı geldi. Ben yumurtlamaya yakın olduğu için heralde yumurtlama zamanı diye düşündüm. 17gün sonra regl olmayınca bebişi öğrendik ve arkadaşlarım buna yerleşme kanaması işte dediler 😆 anlamamıştım ama öyleymiş 😀