anneyimmm42 Buseeeeeeeee en son 18 haftalıkken gitmiştik 300 Gr dı . Yarın kontrolümüz var bakalım kaç gr olduk 🌼
Si-bel Buseeeeeeeee 23+3 de gitdim 608 gr dedi zaten bundan sonra daha çok kilo alıyorlar diyor doktur .
Zeynepasi Buseeeeeeeee Bende 24+2 de gittim 690 gram 29 cm di gelişimi 3 gün önde gidiyor benimde 24+5 gözüküyor seker olduğu için doktor fazla önde gitmesin diyor 😑
Keremozgee Bende post açacaktım bununla ilgili tam 24+1 de gittik yani dün 550 gram dedi az mı acaba bide hep kasıklarımda geziniyor bebe 🙃
snmhsnn Emedko doktor normal dediyse normaldir bazı bebekler daha sonradan hızlı kilo alır bazıları önceleri alır sonradan fazla almaz ama kilolar ortalama hep aynı olur
Burcutf Emedko benimse 22+6 da 460 gr çıktı. Bende bebegi besleyen damarlarda çentik ve direnç var. Bende kilosu düşük olacak diye korkuyorum.. 1 hafta geriden geliyor suan
snmhsnn Emedko ben bir doktorun sayfasına baktım 20haftada 300 gram oluyormuş ortalama bebekler zaten ama doktor geri de dediyse sen ceviz kaşar muz yumurta süt soda bunları yetip içebiliyorsan görüp duyduğum şeylere göre bunlar bebişe yarıyormuş 😍
snmhsnn Burcutf benim doğduğum kilo 2 kilo yoğun bakımda bile kalmamışım hatta hayatım boyunca kilo problemiyle uğraştım durdum 🤦🏼♀️ öyle düşün iyi düşün iyi olsun sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri 🙏
Burcutf snmhsnn ne güzel kolay atlatmış sağlıklı doğmuş çok şükür. Sizin neden düşük ağırlıklı oldu sizinde mi direnç vardı damarlarda ?
Burcutf Emedko insallah. Rabbim tüm bebeklerin sağlıkla vaktinde doğmasını nasip eder. Sizin neden geriymis sebebini söylediler mi? Boyu kac bu arada
Aytiii Aynı haftadayız💗 kızımla 24. haftaya girdik ultrasona göre. Artık tekmeleri rahatca hiss ediyorum. Bazen karın altı agrıları olmaya başladı, bacak agrısı ve s. Sizlerde nasıl geçiyor?🌸
snmhsnn Burcutf yok ben bilmiyorum annemin beni doğurduğu kiloyu söyledim annem beslenmiş beslenmiş alamamış 50 kiloymuş 100 Kg çıkmış ben doğmuşum 2 kilo mesela ama çok şükür sağlıklı olmuşum bazen 800-900 gram benekler doğuyor ve sağlıkla oluyor inşallah sizin bebiş de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😊
Emedko Burcutf yok birşey demediler cnm sadece kilosu ve kafası geriden geliyor diğerleri norml hep . Boyu 22 cm
eylulummmm @Buseeeeeeeee 23. Haftada gitmiştim canım 666 gramdı biraz ağırlaştık sanki ağırlar çoğaldı