Asil_hatun Pikniğe geldik ve ciğer sis yaptık bebekte leke olur korkusuyla yiyemiyorum ama canm acayip istiyor yiyipte bebeğinde leke olan yada olmayan varmı fazla değil 1 2 dilim yesemde yeter
mirage333 Asil_hatun hamilelikte ciger leke yapar diye yasaklanmıyor (hurafe böyle seyler). Yogun a vitamini icerdiginden dolayı toksit etki olusabilceginden bebegi olumsuz etkileyebiliyor, ondan dolayi yasak.
Novaa Asil_hatun Ayda bir 2-3 lokma kadar yedim. A vitamini fazla olduğu için direk porsiyon olarak önerilmiyor.
Sermec27 Asil_hatun ne ciğer yedim ne ete dokundum bunların hepsi hurafe oğlumda doğum lekesi var ve doğum lekesi öyle korkulacak bir şey değil zamanla leke geçiyor zaten
Eleonora Deletedmom83940 ben hamile oldugumu bilmeden ciger asermistim oyle boyle degil. Ilk haftalarda. Hatta 2 gun anca ciger yedim🥺 bir sorun olur mu??
Deletedmom83940 Eleonora valla sürekli tüketmeyin yine de bir iki kereden bişey olmaz ama a vitamini çok fazla olduğundan bebek için zararlı
Barsersas mirage333 umarım hurafedir hamile olduğumu yeni öğrendim ve öğrenmeden hemen önce kokoreç ciğer sırdan bütün sakatatları canım istediği için tüketmiştim . İnsallah bir sıkıntı olmaz
Deletedmom83940 Asil_hatun ondan bişey olmaz canım porsiyon olarak tüketme 2-3 tane ye canın çektiyse
Barsersas Deletedmom83940 bilgi icin teşekkür ederim canım yeni evli be tecrübesiz anne adayı olduğumdan endişelendim hamile olduğumu bilseydim dikkat ederdim.bugünden sonra daha dikkatli olurum ☺️