La_le mervehifa canları ne zaman isterse canım geçen ay sordum normal 3500 sezaryan 4500 bu hafta gittim 200 TL zam yapmışlar ikisinede
iremss mervehifa normal şartlarda 6 ayda falan ama gel gör ki dolar aşırı yükseldi diyelim 1 ay sonra muayene doğm ücreti vs değiştirebiliyolr şansımıza doğmdan sonra zam gelir inşallah
Pyrz_07 mervehifa bizede 6 aydan 6 aya demişlerdi ama ocakta zam geldi mayıs başı zam gelmişti temmuzda bi daha gelcek diyorlar
Papatya5361 La_le benim hastanede bu fiyat olsa öpüp başıma koycam vaalla sizin yine iyiymiş 😅 benim normal dogum 6.500 sezeryanda ona yakın bisey çok pahalı Allab hepimizin yardımcısı olsun
Betiiiiiii Benim hastanemde 30. Haftanizda gelin kesin burda doguracaksaniz bi kayit acalim siz dogurana kadar zam size yansimasin dedi bizde yazdirdik bakalim ins dedikleri fiyatin ustunde olmaz. Normal dogum 10.000 sezeryan 10.500 dediler
Yigitinannesi_ mervehifa 6 ayda bi benm gittgm hastane cnm hatta bu ay oducz dogum parasını öbür ay zam gelicekmis bilgilendrdiler 2 ay kaldı dogumuma zten