Canpolat Tayla belki yanlış düşünüyorum ama bebek arabasına çok para vermek istemedim şöyle bişiy aldım e bebekten 3 gün önce 800 liraya aldık indirimden zaten aracımız da var hergün akşama kadar dışarılarda olmicam en azından birkaç aylıkken dışarı kapı önüne parka çıkardığım da kolum kopmasın tutmaktan 😀 içinde otursun diye aldım yani
Rumsa smyyglgn5425 hangi modeli aldınız bizim de ilk bebeğimiz kullanışlı bi travel almak istiyorum çok kararsızım
Nehir-Poyraz Tuana_ anladım canım valla ben her işimi kendim görüyorum doğumdan itbaren işimi görecek bişey lazımdı diğer travel sistemler ağır ve kullanışsı o yüzden bunlardan arıyodum buda çok avantajlı geldi kullanım açısından sürüşü hafifliği kabin boy olması ve tek seferde katlanması
Sa1908 smyyglgn5425 smyyglgn5425 merhaba joole mi aldınız bende ondan düşünüyorum ama kararsız kalıyorum kullanisi falan nasil
Kayzervilhem Tayla ben Kraft Onyx travel sistem aldım canım. Hem puset takalabiliyorsun bebek büyüyünce oturma ünitesine geçiyorsun kullanımı çok rahat
Suhedaaemiroglu Tayla bende kolay sürüş ve hafiflik açısından kabin travel sistem tercih ettim puset üzerine takılıyor böylece ilk 6 ay o şekilde de kullanabiliyorsunuz. Markası prego solo tek elle kolaylıkla kapanıyor ağır değil asla kullanışı çok rahat
Hasretlerden- Bizde dün e-bebek ürünü olan baby plus galaksy modelini aldık. Eve geldik kurulumunu yaparken çok dandik geldi. Travel sistem ve zor bi araba. Joie nin tanıtımınıda yapmışlardı orda sanırım gidip onunla değişeceğim
Ayayya Oto koltuğu maxi cosi tinca, araba Mamas and papas aldım. Maxi Cosi Tinca oto koltuğu ADAC 2022 testinde başarılı olduğu için onu tercih ettik. Pusetke uyumlu olan birkaç marka vardı sadece. Mamas and papas ı da o sebeple tercih ettik.
Busragb Tayla Ben Kraft sky travel almıştım ama zorluk çekiyorum baya ağır ama bebek içinde oldukça konforlu
Ugurlu_80 Tayla travel hiç önermiyorum çok hantal hem yer kaplıyor hem de bebek biraz büyüdükten sonra kullanılmıyor. Yeniden ya kabin boy ya baston almak zorunda kalırsınız. Bebeğin bacaklari sığmıyor sonra, ben çift yönlü kullanılan arablardan aldım memnunum
Beyazkanavice Kızlar bende satılık sıfır joie Muze LX var ilgilenen varsa satış fiyatının çok altına vereceğim 🥰
ozge_glmz Tayla ikisi de değil ☺️ tam yatar baston tabiki. Üçüncü çocuğuma hamile biri olarak tecrübelerime dayanarak yazdım ☺️
Zeynnp Birso hamilton Bi arkadaşımın tavsiyesyle aldım henüz doğum yapmadım. o 6. Aydan sonra traveldan hamiltona geçmiş Memnundu 2.5 yaşında bebeği hala kullanıyor. 1 yaşında bebeği olan arkdşım da aldı o da memnun çok bozuk olan yollar zorluyormş sadece
kadriye007 Svvl34 büyük olan aparat çıkarılıp mi katlanıyor bizde ondan aldık ama katlamada biraz zorlandım gibi
Svvl34 kadriye007 yarın elimize ulaşacak baktığımızda çok rahattı. Gelince yine detayları paylaşırım☺️
Svvl34 kadriye007 altta kapanma yeri oraya basınca hemen kapanıyor. YouTube da cheer videosu yok yeni olduğu için ürün. Onun yerine Kraft extreme travel videosunu izleyebilirsin özellikleri aynı canım.🙏🏻