Gamzer Merve201119 Doğum ücreti sigortalılara 5.500ymüş sigortasızlara 7.500 müş canım. Ben doğum sigortasi yaptırdığım için ucret ödemeyeceğim. Haftan küçükse doğum sigortasını arastirmani tavsiye ederim ❤
Bujuva Özel ege yaşam hastanesi merve hanıma gidiyorum başından beri çok memnunum 19 haftadayız şuan hçgayet güzel geçiyor kontroller 😊
Nrgl1925 Bujuva bende merve hanıma gidiyorum 24 haftalıgım en basından beri.siz kac haftalıksınız dogum ücretini sordunuzmu acaba?gercekten cok ılgılı ve güleryüzlü
Hafsa13 Bujuva benimde en başından beri doktorum Merve hanım çok ilgili güler yüzlü 31 haftaligim çok memnunum
CansuDRY Nus_12 Medicalpark Mehmet Bal’a gidiyorum. Çok memnunum. Doğumum da o hastanede olacak ama aşırı pahalı. Doktorum sonuna kadar hak ediyor da hastanenin yaptığı haksız kazanç.
aysun_35 Nrgl1925 Ege yaşam da 5000 demişlerdi ama bayramdan sonra değişecek dediler şuan kaç bilmiyorum
Bujuva Nrgl1925 olsun önemli değil 😊 evet bende baya memnunum kendisinden şuanda kadar bi problem olmadı
Ilosbebek35_ Aylinadakaya bende can hastanesinde irfan özer e gidiyorum. Sürekli başka doktora gidicem diyip irfan hocadan kopamıyorum 😄
Aylinadakaya Ilosbebek35_ ya ama çok iyi. İlgisi, alakası . insanın başka doktora gidesi gelmiyor kii 😃
Ilaydaozkan8 Guler123_ biliyorum benim 26 sında kontrolüm var sonra gelince verir diğer randevuyu herhalde
Bellacaio Nus_12 özel doktor, burak ağca ya gidiyorum 2. Gebeliğim ilkinde de ona gidiyordum. Sekreterleri dısında harika
Guler123_ Ilaydaozkan8 inşallah ben küçük hanıma Aylin hocanın yanında o tarihlerde gelmemesini söyledim bakalım küçük hanım annesi ile doktorunu dinleyecek mi 🤗🤭♥️