Sltn35 Kızlar merhaba kardeşimin adeti 13 Mayıs başladı 17 Mayıs bitti aradan 5 gün geçti ve bugün hafif bi lekesi oldu sağ ve sol yumurtalıklarında ağrı olduğunu söyledi test yaptık ama negatif başına böyle bi durum gelen var mı beklemelimiyiz 😑
Mor_papatya_ Sltn35 Adetten olduktan sonra da eski kan denilen bı önceki adetin de kalan kan rahimin kendini temizlemesi de olabilir. Adeti daha yeni bitmiş nerdeyse
ogretmenHnmm Sltn35 benim de öyle olmuştu 4 gün sonra bir gün bir defa ertesi gün de bir defa kahverengimsimsi leke gelmisti o geldiği zaman sancim da olmuştu hafif adet sancisi gibi ama hamilelikten mi bilmiyorum sanmiyorum da öyle olacağını bat 30 mayıs bakalim var mi yok mu o zaman göreceğiz
Tusami Sltn35 yumurtlama kanaması demişti doktorum , iki üç defa başıma geldi, o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendirin ☺️
ogretmenHnmm Tusami benden de gelmişti canım bittikten 4 gün sonra yumurtlama falan mi diye aklıma geldi de bu kadar erken olur mu ya deyip kendi tezimi çürüttüm 😀
ogretmenHnmm Tusami ilk defa oldu bende de çok bilgim yok bu zamana kadar hiç takip etmedim yumurtlamayi 5 aydır deniyoruz ilk ay kimyasal gebelik yasadim suan 5.aydayiz bat 30 mayıs inşallah bu sefer olur