Bbcrrr https://resimyukle.io/r/xjJVizetec Kızlarım merhaba, bu testi üç gün önce yaptığımda çoooook Silikti bugğn belirtileri çok artınca gebelik testim kalmamıştı bundan yapayım dedim hemen iki Dk sonra çok belirginleşmiş sizce hamilelik var mıdır? 🙏🏻❤️
Burcu0707 Bbcrrr bu test gebelik degil demi ovulasyonun yaninda gebelikte hediye geliyor.yumurta gordugunde vu kadar koyumuydu koyu ise gebeliktir denebilir yada ikinci yumurtada gebelik testi dene.ama testin sanki lh degilde hcg gibi
Bbcrrr Burcu0707 yok hiç değildi çok belli belirsiz bi çizgi yani siyah beyaz yaptığımda anlaşılır derecedeydi ilk defa böyle bir şey gördüm bi de adetime çok az bi süre var aslında kan versem olur mu bi sıkıntı korkuyorum kimseye adet günüme kadar söylemeden beklemek istiyorum açıkçası
Burcu0707 Bbcrrr yumurtlama donemin suan olabilirmi? Ben hala sizin yumurtlama gordugunuzu anlayamadim
Naziminverasi Bbcrrr valla önce gebelik testi alıp onda da teyit etmenizi öneririm benn gebelikte öğrenip bunu sırf meraktan yapmıştım aynı böyleydi 😂😂
Mihribancglr Bbcrrr bende ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim adete yakın böyle çıktıysa iki gün sonra kan verin net çıkar canım idrara yeni geçmiş olabilir
Burcu0707 Bbcrrr tamam 12 gun gectiyse adet olmana kesin 3 gun var.eger 3 gun icinde adet ollmazsan yumurta gunun o gun olmadigini gosterir.yumurta gordugunden ilk gunden 15 ci gun kesin adet olursun sasmaz
Bbcrrr Kızlar kan verdim 1.20 çıktı hamilelik yok göründü çok mu erken davrandım 4 gün var adetime :(
Elaeyl Bence acele etmeyin en azından 4 5 gün geçtikten sonra test verin . Bende ovulasyonla öğrendim ama regl geçtikten sonra yinede garanti olsun diye birkaç gün bekleyip öyle kan verdim
Seda020921 Bbcrrr canm ben şuan hamileyim senın için ovulasyon testi yaptım senin gibi cıktı sanırsam hamilesin bikaç gün sonra test yap bence umarım hamilesindir🙏☺️
Bbcrrr Seda020921 canım benim çooook teşekkür ederimmm, o zaman bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim bakalııımmm… oy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin… eğer bende de varsa hamilelik haber vericem sana da ❤️❤️❤️❤️❤️
Bbcrrr Bfduam canım adetime bir kaç gün var belirtiler çok arttığı için böyle bir şey yaptım ama en sağlıklısı adet gecikmeyi beklemek sanırım