Htcerdogn Kızlar dün 35+5 te yatış verildi sancı ve 2 cm açıklık için. Bir nst de sancı yüksek çıkıyo bir düşük. En son yine yok çıktı bugün. Çok bunaldım çıkmak istiyorum ama sabahta nişanım geldi. Doğum yakın mı uzak mı anlamadım sizce?
hunilimom Htcerdogn sancılarınız kaç çıkıyor ciğer geliştirici vurdular mi? Hafta biraz küçük olduğu için bekletirler belki doğum için bazı sinyaller gelmiş Nisan sancı açıklık gibi
Deniz2961 Htcerdogn ciğer gelsitrci vurmuslardir çok büyük ihtimalle durdururlar insallh bebek kaç kilo ona göre ilerlerler kilosu iyise
Htcerdogn hunilimom vurdular iğne canım. Sancım 100 ü de buluyo oldugunda. Ama olmadığındada hiç🤷🏼♀️
Htcerdogn Deniz2961 2750ydi 4 gün önce. Ve suyum geldi birden iç çamaşırım sırılsıklam oldu ama sancı yok.
Aliyegunes İlk gebelikte bnmde geldi nişanın 35/4de acklik vardı iki cm ve ertesi günü DGM yaptım 3kilo 100grm 51cnm kuvezede grmedi çok şükür kilosu onmli ama tabi inşallah 1hafta dursa bile kar
Htcerdogn Deniz2961 karnım bomboş sanki şuan. Suyum gelmişti ama nöbetçi doktor tüö boşalmadıysa salla dedi gitti. Bebek nerde elimle hissetmiyorum. Suyu ya bitmek üzereyse diyorum. Hafif ağrı giriyo ama nst de çıkmıyo. Ben hiçbişey anlamadım