06s Ankara Koru hastanesinde doğum yapan var mı? Varsa ilerleyişi nasıl acaba bir de Ayşegül ALKILIÇ hocaya gidiyorum nasıl biri kendi
Esiii06 06s ben gitmiyorum ama doğum için Koru hastanesini düşünüyorum, fiyat aldın mı bilgin varsa paylaşabilir misiniz acaba? Şehir dışında olduğum için ancak muayene icin gittiğimde yardımcı olabileceklerini söylediler telefondan bilgi alamadım 🙁
Rum-1 06s ben doğumumu koruda yapıcam doktorumun özel kliniği var bende merak ediyorum koru hastanesi nasıl acaba memnun olan kadar olmayanda çok insan var
Serooo00 06s ablam ve kuzenlerimde koruda yapmıştı doğumlarını orta halli bi hastane bence:) diğer hastanelere göre daha rahat ziyaretçi konusunda falan😀 odaya girişlerde falan pek karışan yok iyi bir şey mi emin değilim🤔Fiyat olarakta diğer özellere göre makul bence.
minik_koala_ve_annesi 06s bende burada bekleyim doktor o hastanenin degil ama koruda dogum yaptiracak😊
Esiii06 06s hmm sadece doğum için gidecek olursanız sezeryan 10.000₺, epidüralli normal doğum 17.500₺ denildi bana da 🤦🏻♀️ ama takipli hasta olursak daha uygun tabiki
Serooo00 06s onu tam bilmiyorum ama duymadım hiç🤷♀️ Fiyat açısından diğerlerine nazaran daha hesaplı.Ben memorial ile anlaştım fiyat bi tık yüksek ama olumlu yorum daha fazlaydı :)