taninmayananne Merve2359 sezeryan oldum. 39. Haftada suni sanci aldim 8 saat sanci cektim acilma olayinca sezaryen oldum
taninmayananne Merve2359 ilac verdiler cok yuksek degildi zaten 5 olmasi gerekirken 6.5 cikmisti doktorda erken farketmisiz ilacla tedaviye baslayalim kontrol ederiz artis gosterirse serum baglariz demişti
Merve2359 taninmayananne Peki birsey daha sorsam sızıntı olunca enfeksiyonda olması bebeğe zarar verirmi bebege geçer mi benim c reaktif 800 çıktı 8 yani bide mantarım çok az var
taninmayananne Merve2359 vallahi bilmiyorum iste suyun gelmesi enfeksyonda artisa sebep oluyormus tek bildigim bu benim hemen enfeksiyonum dusuruldu. Erken dogum onleyici igne yapildi. Ama yanlis bilgi vermek istemem yine de .
hayalannee Liyasmum peki sizde sızıntı devam etti mi negatıf cıktıktan sonrada banada yapıldı negatıf dendı ama guvenilir deıl dendı ve akıntılarım cok su gıbıde
hayalannee Sinemmmmm58 nasıl anladılar acaba o testle mi anladılar yoksa bakıpta mı benım ultrasonda suyum hersey normal ama akıntılarım cok ve su gibi de oluyo
erdbusra12 Merve2359 Test bana da yapıldı, zararı var mı yok mu bilemiyorum. Benim suyum sızıntı şeklinde geliyordu, maalesef test sonucu pozitif çıkmıştı
hayalannee erdbusra12 sonrasında nasıl yol aldınız benimde negatif cıktı ama guvenılır deıl perinatolojıye gıt dedıler
erdbusra12 hayalannee sonrası benim için güzel değildi, siz güzel bir perinatoloji doktoru bulun içiniz rahat etsin güzel haberler alın inşallah 🤲🏻