Prenseslerinannesi344 Elfs çok hklisin bende 2 bebeğime hamileyken kaynanam diyordu 3 aylık falandim karnın çıkmadı hala dedim daha ufak o minyonum Bn zaten
Prenseslerinannesi344 DidemDnnz evet bende daha önce duydum plesenta öndeyken geç hissedilir diye 3 bebeğim anca anca işte 21 deyiz sanırım önde 😊
Pelinakcn Sevgiiss benim de erkek 19.haftada hissettim şimdi 23.haftaya girdik hiç durmuyor. 16 erken baya
esraalmdroglu1 Sevgiiss evet kuzenimde 14. Haftada hissetmiş doktoru bile inanmamış herkeste aynı olmuyor işte
Sevgiiss esraalmdroglu1 kişiden kişiye değişiyor demekki bende şu an kayınvalidemlere inanasım gelmiyor hepsi mi erkenden hissetti diyorum
motherofcats Sevgiiss 17+5 te ilk hissettim kızımı kelebek çırpıntısı gibi. Sonra hissetmedim. 19.haftada tekrar hissettim ve devam etti şuan net hissediyorum. 16 hafta çok erken. 21. 22. haftada hissedenler var..
Zilananne Sevgiiss yaa ne kadar geri kafalılık herkesin hamileliği bir deil ki neden böyle bi baskı yapıp sizi ve bebeginizi strese sokuyorlar ki siz hic üzülmeyin stres yapmayn benimde erkek ben 20 haftalıkken tam olarak hissettim herkesin aynı olacak deil ikl hamilelikse zaten kaslar sert hissetmesi biraz geç
Sevgiiss Zilananne evet ilk hamileliğim onların yüzünden bebeğim sağlıklı mı diye endişelenmekten yoruldum
Naz88 Arada sırada kipirdar ama gazmi bebekmi ayırt etmek zor. Hele ilk hamilelikse. 21,22 den sonra his etmeye başlarsiniz. Herkesin hamileliği ayni olmaz . Boş verin onlari
Srfe_01 Sevgiiss bagırsak hareketlerı onlar canım 12 hafta ımkansız 😂12 haftada daha bebek su gıbı olur nasıl hıssetcek
Ruveyda_baskapan Sevgiiss 16 haftalık bebek bu , daha durun hele ya, ne bekliyorlar halı sahaya çıkıp maç mı yapsın, 20. Haftadan önce doğru düzgün hissedemeyebilirsin.
Sevgiiss Ruveyda_baskapan hani erkek ya güçlü olurmuş hissedilirmiş ne alakaysa hep erkek erkek dediler Allah biliyor bir kızım olsun istedim . Erkek olduğunu öğrenincede mutlu oldum tabi sağlıklı olsunda . Anlamak zor 🤷🏻♀️