Bet7408 ben geçen hafta doktoruma sordum. Ağda, alttan çatı muayenesi ile bebeğe hiçbişey olmaz dedi. Kasılmalar, sancılar da başlamaz bu bir şehir efsanesi sadece dedi. Keşke bunlarla doğum başlasa dedi. İnan hastaları önüme koyar ben ağda yaparım dedi. O işler o kadar kolay değil merak etme dedi. Tam tersi ağdanı yaptır temiz ol dedi. Ne zaman bebeğin geleceği belli olmaz sonuçta dedi. Enfeksiyon riski hep var ama ağda yaptırınca kaparsın diye bir kural yok. Yaptırdığın yere güveniyorsan, steril mi temiz mi bence sorun olmaz. Zaten sedyenin başını yükseltiyorlar, sırtına yastık koyuyorlar. Hiç rahatsız pozisyonda olmuyorsun. Jilete alışkın insanlar çok acı çekiyor sadece o kadar. Sürekli ağda yaptıran insana sinek ısırığı gibi geliyor bence o acı. Benim doktorum bu kadar takılma normal doğurursan koca çocuk kafası çıkacak ordan diyip gülmüştü😁 ben şuan 36 haftalık hamileyim. Nasipse 37 de çatı muayenem var. Mecbur gidip ağda yaptırıcam. İnsan psikolojik bile olsa tertemiz olmak istiyor. Bir çekiniyor utanıyor çünkü🙈