illy Kızlar hazırlıklar tamam 36. Haftaya giriyorum bebeğime kanguru almak istiyorum çift taraflı olandan var mı alanlar ??
Laylaycizi_96 illy ben ilk kızımda aldım hiç kullanmadım aglak bi bebek olursa zaten durmaz kanguruda bence alma cok güzel bisey degil
Bademsekeri16 illy ilk 3 ay kanguru önermiyor doktorlar. O nedenle sling almak en mantıklısı. Ben kanguru alacağım ilk 3 ay kullanmayacağım
Denizzz88 illy mamadus aldım ben çift taraflı hemde yenidoğan yastığı gönderiyorlar 2 aylık falandı ilk koyduğumda şuan 12 aylık hala kullanıyorum memnunum
momofkaan Çocuğun size sırtı dönük olarak durması önerilmiyor en fazla 15 20 dk o yüzden ergonomik olması önemli
Tupbebekile Ben 2 yasina kadar sling kullandim kesinlikle tavsiye ederim hem hafif hem kullanimi cok kolay kanguru daha agir oluyir cocukla bir zaman sonra yoruyor neko babynin slinglerine bakabilirsin
illy Ağırsa hiç tasiyamam hafif bir kanguru bulursam iyi olur slinglere baktım da çok hoşuma gitmedi çok sağlam gelmesi kararsız kaldım en iyisi gezerek bakayım :)
Sedefege Alma cnm boşuna ben 2kez kullandım sadece hiç öyle uzun uzadıya kullanılacak bişey değil sling daha mantıklı doğumdan itibaren kullanılıyor en azından
Denizzz88 illy trendyoldan aldım çift yönlü modeli var öyle geçiyor yani mamadusbaby yazarsan oraya çıkar