Kızlar merhaba. 16. Haftamdayım bu haftaya kadar başlarda bulantı ve kusmam olduğu için klasik kraker, yoğurt, patates, çorba gibi beslendim ağırlıklı olarak. Yeni yeni iştahım açılmaya başladı ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum: 1. Bulantı döneminde tiksindiğim için özellikle sulu yemek göresim gelmiyor her şey yağlı geliyor sanki. 2. De akşam yemeğini 7-8 gibi yiyoruz işten geldiğim için genelde çoğu akşam koltukta biraz uyuyorum kalkıp ertesi güne hazırlan falan kesin yatışım 12 yi buluyor. Ve o esnada karnım acıkmış oluyor ancak uyu uyan midem bulanıyor. Yemeden yatacak olursam ya yatmadan kusuyorum ya sabah. Gece gece de ne yiyeceğim bilemiyorum bazen gurultu ike uyanıp bir avuç leblebi ile geçiştirmeye çalışıyorum. Ben genelde 2 öğünlü beslenirdim hamilelik öncesi aralarda da meyve ya da abur cubur geçiştirirdim şimdi daha sık beslenmem gerektiğini biliyorum 3 öğün yiyorum meyve mutlaka ekliyorum ara öğüne ama gece yatmadan gelen o açlık ve bulantı beni zorluyor. Canım bir şey çekse de gidip yesem neyse canım istemeye istemeye bulantı ile sabah daha kötü olmamak için ne yiyeceğim diye dolanıyorum resmen. Böyle olan var mı neler yiyorsunuz? Nasıl bir beslenme düzeni oluşturdunuz?