Areninannesiii Bebişim 7 günlük olcak bugun ama zorla uyandrıyoruz asla uykuda meme tutmuyo. Doktor kontrolleri yapıldı sarılık yok. Ama aşırı uyuyo her türlü şekle sokuyoruz uyandrmam 1 saati buluyo akıl verin bana luften. Birde gece kaç saatte bir emsin ?
Derya Areninannesiii daha 7 günlük bebek olduğu için sık sık emzirmek gerekiyor saat başı gibi ama ciddi bir uykucuymuş büyük ihtimalle uyandırma sürenizide baza alırsak 1,5 saate bir gibi emzirin git gide bunu yayarsınız zaten 2 saate bir gibi bebeğiniz sizi yönlendirecektir🌸
aysnrsvs Areninannesiii altını açın uyanır mutlaka uyandırın 2 saatte bir emzirin sağlıkla büyütün inşallah ☺️
bsnrd Areninannesiii benm bebegmde uyanmiyordu.iki saatte bir zorla uyandırıyordum.o da şu şekil benm bebegm sadece altını açınca uyaniyordu başka türlü asla 🙂
brvn ALLAH analı babalı büyütsün. Eğer içtiğiniz bitki çayı varsa onu içmeyin, bitki çayları bebeklerde uyku yapar. Uyanamazlar.
ipekveatlas altını aç bak nasıl uyanıyo😂 beniö oğlum da 4-5 günlükken ne yağtıysak uyanmıyodu cocugu sarssam uyanmazdı yani o derece sonra geciyo ama merak etme ben 2 saatte 1 emziriyodum yeterli oluyodu