Mucizeanne20 Kızlar bugün 30 hafta kontrolüm vardı hala çıkmadı yukarı malesef bayramdan sonra artık gidince belli olucak çıkabilir dedi hala doktorum ama hayırlısı bakalım sizde durumlar ne benimde low lyimg tam kapatmıyor ama aşağıda
ZeynepAtakan Mucizeanne20 yukarı çıktımı acaba benim 1.5 cm yukarda ama normal doğum için yeterli değilmiş kanaam riskim varmış
Mucizeanne20 Çıkmamış hala tam olarak istediğimiz yerde değil dedi iki hafta sonra devlete gideceğim tekrar devlet hastanesi 1 ay önce normale engel değil demişti ama kendi doktorum kanama riski olur doğum esnasında diyor beklemedeyim bende
Elvan30 ZeynepAtakan Benim 18. haftada yukarı çıkmıştı canım. Senin haftan ileriymiş.🙁 Allah yardımcın olsun inşallah. Çok güzel sağlıklı bir şekilde kolay bir doğum yaparsın,yaparız inşallah😇
Mucizeanne20 ZeynepAtakan devlet hastanesi çıkmış dedi ama kendi doktoruma Çarşamba gideceğim 35+0 d o zaman kesinleşecek artık inşallah
ZeynepAtakan Mucizeanne20 benimde 1.5 cm olmuş takınlığı doktor tam sınırda riske atmaya gerek yok diyor 🙄
96esra ZeynepAtakan benim öyleydi canım doktorum erken doğum riskin var demişti baya korkmustuk cinsel ilişkiyi de yasaklamıştı. Ama sonradan yukarı çıktı suan 40 haftaligim suan gelmek bilmiyor bebetom😅😅
96esra ZeynepAtakan bu sebepten dolayı kanamam da oluyordu pprogestan kullandım bir süre sonra bıraktım. Sürekli kontrole git canım hem için rahatlar