Asdfghjkll OBiranne1 yanlis hatrlamiyosam ilk ¾ aylik donemden sonra birakiliyodu canim sonra baska takviyelere geciriyolardi
Laylaycizi_96 OBiranne1 bir ay kullandım sadece benim doktorum balık tüket ilaç içme dedi bende öyle yaptım
Sehrbnon12 Zeynepgl bende 11 haftalık ikizlerime hamileyim ve trifoll kullanıyorum insallah dedigin gibi olur 12 haftada bırakırım yaa cidden midem artık almıyor hap yemeyi yaa
Genc_annee tarcinnnn imom OMEGA nasıl bende balık yağı kullanmak istedim doktor başka bir tanesini tavsiye edince onu kullandım ama bu kontrolümde soracağım olursa bende onu kullanmak istiyorum
Serraee OBiranne1 16. haftaya kadar kullandım icerisinde b12 de vardı ama herkesin hamileligi kendine özel canım doktorun senin vücudunun ihtiyacına göre bıraktırır ya da devam ettirir
tarcinnnn Genc_annee bende hiç bulantı vs. Yan etki yapmadı. Başka bir tanıdığım çok zor içtiğini söylemişti
momofkaan Genc_annee 36.haftadayım ben de hala kullanıyorum. Balıkla zaten aram yoktu hamilelikte iyice bozuldu. O yüzden iyi oluyor hem başka vitaminlerle var içeriğinde. Sadece eczaneler her defasında fiyat yükseltiyor. O yüzden trendyoldan alabilirsin.
Merve201119 OBiranne1 ben imom omega adında bir balık yağlı vitamin kullanıyorum hamileligim boyunca devam edicem
Ruveyda_baskapan OBiranne1 doktor 12. Haftada kesti folik asiti , multivitaminr başlattı ama onun içinde de folik asit aynı oranda mevcut , 26. Haftamdayım halen daha kullanıyorum
Zeynepgl Sehrbnon12 Kıyamam ☺️ Bırakırsın büyük ihtimalle canım zaten 12. Haftadan sonra önermiyorlar vitamin hapına başlıyorsun 🥰