Kubra_elif_ahmet Esmaaae Çok uyuyamazsan oturduğun yerden uyumayı dene ben bazen öyle yapıyorum yatakta uyuyamıyınca kanepeye ayaklarımı uzatıp uyuyorum rezil bi uyku oluyor ama yine de anı kurtarıyor
Esmaaae Kubra_elif_ahmet o şekilde hiç uyuyamıyorum gün içinde uyumak için çabalıyorum ama yinede olmuyor
Kubra_elif_ahmet Esmaaae Allah yardımcın olsun ne diyim valla zor gerçekten bitki çayı falan dene yada süt iyi gelebilir
kxbx Yok valla bu haftalara kadar iyi kötü 2-3 saat deliksiz uyuyabiliyordum ona bile şükrettim resmen bu gece ne zaman yatsam nefes alamıyorum boğulacak gibi oluyorum yataktan kalktım koltukta geçtim artık oturarak uyumayı deneyeceğim 😭
Benjaminannesi kxbx Allah’ım bize yardım etsin vallaha çok zor e bizim minnoslar doğduktan sonra nasıl olacak acaba
Dilara95 Kizlar yatin uyuyun Allah askina oglum gece 12455 kere kalkti sabahta 7de ayaktaydi off hamilelik halleri cok guzel bence 🤦🏻♀️😬sıkılmayı bile ozledim uykuyu zaten demiyorum bile
Esmaaae Dilara95 Dilara95 Kız uyuyabilsem hiç uyanmadan uyicam zaten ama bi türlü uyuyamıyorum korkutma biziiii 😂😂
Dilara95 Esmaaae haha oyle ama 🤣🤣 suan hala uyutmaya calisiyorum gece cok kalkar sabahta 7de tam uyanir sersem gibiyim keşler gibiyim artik gozlerim dogustan mor oldu 🤣🤣🤦🏻♀️ 9 ay 9 gunluk sözde gecer diyolar daha beter oluyo ya olsun rabbim veriyo kolayligini canim 😍😍