Zln2152 Kızlar 24+2 haftalık gebeyim çok kötü üşüttüm sanırım dün daha kötüydüm vücüt ağrıları vs. Ama bugün sadece nefes kesintisi ve grip ama nefes kesintisi beni bitirdi hiç bir şekilde nefes alamıyorum çok zorluk çekerek alıyorum ne yapmam lazım
anneyimmm42 Zln2152 bizde 24+4 deyiz inan zor nefes alıyorum bende pazartesi kontrolümüz var doktoruma söylicem bakalım
Zln2152 anneyimmm42 geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun canım. Sen gripten dolayı mı alamıyorsun yoksa gebelikten dolayı mı
anneyimmm42 Zln2152 şu ara burun tıkanıklığından dolayı canım ya grip oldum . Hamilelikte zor alıyordum ikisi bir arada olunca zorluyor
Zln2152 anneyimmm42 bende öyle oldum işte canım. Şimdi daha da güçlük çekiyorum ve aldığım bir nefes beni çok zorluyor buhar alınacak gibi oldum da ne yapılması gerekir bilmiyorum ki gebeyken ilaçta kullanamıyoruz. Ballı sütte kaynatıp içtim nane limonla içtim ama birşey değişmedi 😞
anneyimmm42 Zln2152 ben 1 litre kaynamış suya 1 kaşık nane attım canım onun buharını çektim biraz hafifletti ama geçici çözüm bu da
Zln2152 anneyimmm42 onu da deneyim canım uyuyamıyorum resmen ağlanacak gibi oldum halen almakta güçlük çekiyorum ya 🥹
anneyimmm42 Zln2152 bir dene istersen canım inşallah faydası olur . Pazartesi doktorum birşey önerirse paylaşırım 🌹