nese-kasap Hatice ve Zeynep adında kızlarım var 3. Kızıma isim bulamıyorum Aslı. TubaNur isimleri var aklımda ama hangisi ya da başka ne olabilir fikirleriniz nedir
twinboymama nese-kasap ne güzelmiş kızlarınızın isimleri maşallah😻 tuba aslıya göre daha güzel geldi bana ikisinin arasındaysanız
denizdalgasi1 nese-kasap afra, leyla, livanur, nazende, ela benim kızımın adı da adel anka belki hoşunuza gider 🥰
nese-kasap twinboymama teşekkür ederim bende çok istiyorum Tuba ismini ama eşim biraz istemiyor inşallah ikna edebilirim
nese-kasap Smyye1B evet aslında çift isim sevmem ama ikisi de kısa olduğu için düşünmüştüm inşallah eşimi ikna edersem koyacağım
icefrezya İsimleri çok güzelmiş maşallah. Fatıma Zehra Bükre Aişe Hafsa ilk aklıma gelenler oldu. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun :)
[silindi] [silindi] Hümeyra, beyaz tenli kadın anlamına gelmektedir ve aynı zamanda kusursuz güzellik anlamında da kullanılır.
ahenkk_1224 nese-kasap İsimleri çok güzel maşaallah. Aişe koyabilirsiniz bu yavrunuza da. Sağlıcakla doğsun inşaallah 😊🌸