Cerenora gonulcelen
Çok teşekkürler ☺️
Seminerler başladığından beri müdürüm gelmene gerek yok bebeğinle ve kendinle ilgilen dinlen dedi sağolsun. Kurumsal bir okuldayım, okullar kapanmadan bu şekilde anlaştık bu yıl yokum dediğim için yerime öğretmen alındı.. benim referansımla bir arkadaşımın kardeşi başladı. Yani derslere girme durumum yok bu sene.
Bebeğimden de ayrılmak istemediğim için 2.dönem de devam etmeyeceğim, onun için dilekçe yazdırmıştı müdür. Anlaşmalı olarak yazdım. Doğum iznim bittikten sonra kendi isteğimle ücretsiz izne ayrılacağıma ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında kaldığım yerden görevime devam edeceğime dair.
Durum bu.
Yeni doğum yapan öğretmen arkadaşın dediğine göre, 32’de çalışabilir al, herhangi bir riskin engelin yok sonucta ve okul da idare ediyor seni. Devletten alacağın doğum iznini boş yere raporla geçirme dedi. Çalışamaz alırsan iznini erken başlatmış olursun boş yere kesintin olur dedi.
Düşündükçe kafam karışıyor. Değişen bir durum olmuyor ki her türlü bu yıl zaten okula gitmeyeceğim. Herhangi bir dezavantajım olmuyor diye düşünüyorum ben. Yanılıyor muyum sizlere sormak istedim.