Nurbanu60 selam arkadaşlar ben 20 haftalık gebeyim sizce bebek bezini şimdiden almalımıyım yardımcı olurmusunuz ve 1-2 numara alsam yeterli olur mu bazen bir numaraya gerek yok diyolar şuanda indirim varken aliyim diyorum sizce?
Nilufar_1996 Nurbanu60 bir alma hangi marka almayı düşünüyorsun doğduğu günden 2 numara kullandık bence al indirim varken
zepbjk Nurbanu60 1 numaradan 120li paket almıştım zaten bebeğim iriydi sonradan 2ile devam ettim yani bi paket alsan yeterli indirim varsa 2den de al illla ki ona geçeceksin zaten 😃
Nurbanu60 alonee herşey pahalandığı için ne yapiyim hiç bilmiyorum sleppy sipariş vermiştim şimdide almasa mıydım diye arada kaldım, bebek pişik oluyo yada 1 numara çok kullanılmıyo diyolar emin olamadım
Nilufar_1996 Nurbanu60 yapmaz canım bende kullandım. Kakadan sonra poposunu yıkamaya güzel kurulmaya özen gösterirsen hiç pişik olmaz ben 4 marka bez kullandım Uygun bulduğum hiç birisi pişik yapmadı
zepbjk Aylar onu hatırlamıyorum ama en çok yani en uzun süre 3 ve 5 numarafa kaldım. 2 numarayı da iki ay kullanıp değiştirmiştim sanırım ama bebeğim iriydi