Ipekseda Ben 6+4 hamileyim. Mutfaga giremiyorum. Yeni yikanmis bulasik kokusu midemi kaldiriyor. Gebelikten once de cok muzdariptim bundan simdi daha da artti.
amineh58 Ipekseda bende sucuk hatta buzdolabi ici komple, sarimsak, sogan, cif, lahana, camasir suyu, döner, izgara cok kotu gecti o zmaan
vostagramask Ipekseda şu aralar en ufak bir koku bile bulantı tapmaya yrtiyor aynı valla canım 2 gündür yemek yiyemiyorum doğru düzgün
Ipekseda Satiyeak ah evet bende de bir de tavuk var. Isin garibi hayvanin resmini gorunce bile icim kalkiyor 😅
esmaozdemir76 Ipekseda parfüm, et tavuk ve yumurta kokusu aşırı rahatsız ediyor dayanamıyorum bu kokulara
Buseyllzr Ipekseda perwol sıvı deterjan kokusu bitmedi bir türlü çamaşır asamiyorum koyu renklileri yıkayınca. Ariel de rinso da böyle olmuyor ama perwolun kokusundan acayip tiksindim 🤦
tugbadipi Ipekseda parfüm kokusu, kimyasal kokular , ekmek kokusu, öncesinde sigara kullanıyor olmama rağmen sigara kokusu, eşimin bayıldığım kokusu 😣
Ipekseda tugbadipi bana da esimin kokusu hos gelmiyor su siralar. Yatagimizin, carsaflarimizin kokusuna bayilirdim biz kokuyor diye simdi hic hosuma gitmiyor.
Halfey Yemek kokuları soğan sarımsak salça ve buzdolabı aşırı kokuyordu normalde zaten takıntılıyım buzdolabına ilk 3 ay kapağını bile açamadım yeni yeni düzeldi
calciumoxalat Soğan, biber, kıyma, çikolata, vanilyali tatli kokan hersey, pilav, etin tüm cesitleri, yumurta, duş jeli, buzdolabi degisik kokuyor. Aç hissediyorum kendimi ins cabuk geçer.