Kızlar 27 haftalık hamileyim, hamilelik öncesi pcos a rağmen sporla, diyetle fiziğimi hep korumayı başarırdım..çalışma hayatımda da giyimime, kuşamıma, saçıma, makyajıma çok özen gösterirdim ve oldukça hareketli bi hayatım vardı..evliliğimizin 4.senesinde çocuk istediğimize karar verdik ve pcos yüzünden ileri derecede adet düzensizliğim de olduğu için vakit kaybetmemek adına direkt tüp bebek tedavisine başladık..ben herhalde bi kaç sene uğraşırız diye kendimi şartlandırmışken ilk denememizde hamile kaldım çok şükür 🙏 riskli bi gebelik olduğu için de çalışmadan geçiriyorum gebeliğimi, hergün aynı şeyleri giymekten, yapmaktan, hatta yemekten resmen bıkmış durumdayım..özgüvenim yerlerde..aynada fiziğime bakınca bu ben miyim diyorum, ilk üç ay inanılmaz büyüyen gerginleşen göğüslerim ikinci trimesterda söndü ve şimdiden sarkmaya başladı, karnım büyüdü basenlerim genişledi saçlarım renk renk oldu beyazlarım çıktı burnum büyüdü sivilcelendim falan..kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum artık..eşim de beni artık beğenmeyecek diye düşünüp üzülüyorum..içimdeki ses hep nankörlük etme, bu bebeği ne kadar istedin şükret derken bi yandan da kendimi inanılmaz derecede çirkinleşmiş ve yaşlanmış, işe yaramaz hissetmeme engel olamıyorum..sanırım depresyona girdim, post partum depresyon da geliştiririm ve bebeğimi sevemem diye çok korkuyorum..var mı benim gibi hisseden ve ne yapabilirim bu moddan çıkmak için 😔