girayinannesi Dolunaybelinay o kadar farktan bir şey olmaz hepsi 99 günü tamamlamıyor belki seninki benden önce gelir 😻😻
Tugbashn girayinannesi 7 kilo aldim sanirim biraz hizli gidiyorum catlaklar bundan onceki dogumdan miras kaldigi icin bisey yapamiyorum malesef arada badem yagi suruyorum bi teselli iste😁siz kac kilo aldiniz acaba
girayinannesi Tugbashn benimde ikinci hamileliğim ilkinde bu haftalarda 9 kg almışken şimdi 4 kg aldım 2 yaşında oğlum var uyuyamıyorum sürekli hareket ediyorum birde 2. Kez ev taşıyorum sanırım ondan az aldım
girayinannesi bahar_ayax sen doğurursun saylanmaz bize daha bunaltıcı sıcaklar var sen kurtuldun sayılır
girayinannesi Mrsbockun amin inşallah aramızda 1 ay var şahsen ben kilo aldıkça haftayı bırakın saatleri bile hesaplıyorum 😿😿
Mrsbockun girayinannesi çok takmamak lazım streste etkiliyor bide dikkat etmek lazım dışardan yemek yememek lazım kilo konusunda şuana kadar güzel ilerledik bakalım inşallah bende çok fazla almam pazartesi 30 haftalık oluyorum 7 kilo almışız
Sbhnr06 girayinannesi ben 70 ile hamile kaldım ama ilk aylar 8 kilo verdim şuan 66 kiloyum baya dikkat etmeye çalışıyorum