Melekk8 Aslnrbl ah o heyecan endişe merak insanı sabırsız ediyor maalesef öğreneli aşağı yukarı 1 hafta oldu ama bakaljm biraz daha bekliycem sanırım 🥰🙏
Acemianneee08 Melekk8 canım bence kesenin yerini görmek için bu hafta git. Benm dış gebelik çıktı mesela bazen çok beklememek daha iyi . Keseyi görünce duruma göre doktor şu tarihte gel der kalp atışı için
3oglanannesi Melekk8 6+3 te gittim kese göründü kalp atışı dinlemedik ama dr baya bi yaklaştır küçük pıt pıt atan bişey gördük atmaya başlamış kalbi dedi 7 de 8 ds anca dinlersin kalp atışı
Melekk8 3oglanannesi anladım sağolun daha kalp atışını var yani en iyisi ben bu hafta kesenin yerini göstermek için gideyim sağolun🥰🙏
Aytiii Melekk8 canım eger devlete gidiyorsanız 7. haftalarda kalp atışı duyulur..ama özelde alttan müayene ediyorlar 5. haftada bile duyuluyor. Ama önermem..en iyisi 1 haftada sabır edin
-Esssrrraaa Melekk8 5.haftada keseyi gördük ama tabi erken olduğu icin bebek görünmedi.7.haftada kalp atışı duyduk.Git içinde kalmasın.Kese iyi bir yere tutunabilmiş mi en azından onu ogrenirsin.
Acemianneee08 Elaeyl görünüyor kuzum ama yerine bağlı benim tüpe yerleşmişti sol tüpün tam rahime giriş kısmına gelmeden . Betam 1800 Ken fark edildi . İğne yapılmasına rağmen düşmesi 7. Gün sol tüpümü almak zorunda kaldılar