Ssr2561 6 gün sonra gelmezse bebişimiz doktorumuz suni sancıyla başlatıcak doğumu sizde durumlar nedir 🙄
EsmalyasAygr Ssr2561 son 4 benim de salı gittim haftaya gel dedi ne suni sancı ne sezaryen hiçbir şey demedi bekliyorum ama bugün yumurta beyazı gibi bişey geldi herşeyi Doğuma bağlıyorum
Ssr2561 ElifKarata bence ben suni sancıyla doğuracakmışım gibi geliyo çünkü hiç bir belirti vermiyo bizim kız 🤷🏻🙄😂
ayse29 Bende bugun gittim.nstde sanci yok.alttan kontrolde etmiyor dogum aninda edicekmis.1 hafta filan daha bekleyelim dedi :(
UluElif ayse29 devlet mi özel mi? Genelde özellerde daha erken kontrol ediyorlar devlette bakmıyorlar. En merak ettiğim konu çatımın normal doğum için müsait olup olmadığı 🤨
ayse29 ElifKarata benimde oyle olacakmis..belirtileriniz nasil.ben gunduzleri evdeyken iyiyim ama geceleri uyumak iskence saga sola donemiyorum heryerim aciyo bide bebek ezilcek diye korkuyorum Allah korusun :(
ElifKarata ayse29 aynı bende de öyle durum canm dönerken bir elimle göbeğimi kavrıyorm diğer elimle kasıklarımı ağrıyor dönerken. 🙏🤗