Denizzz88 Esma55 nişan, su hiçbiri gelmedi gece sancı başladı sabah hastaneye gittik 7-8 cm açıklığım olmuş biraz daha bekledik zaten 10 cm oldu sonra doğuma aldılar
CansuDRY Esma55 Suyum da nişanım da doğum anında geldi. Hastaneye kontrole diye gitmiştim. Hiçbir belirtim yoktu. 3 cm açıklığım vardı.
Esma55 Deniz2961 Kubrailkan 37+4 deyim 35 hafta dan beri oğlum baya derin kanal da ama hiç sancı vs yok eşimde Türkiye de ben doğum için Almanya ya geldim yani cinsel ilişkil işe yarıyor diyorlar biZim böyle bi şansımız yok baya yürüyüş yapıyorum her gün 4 kat çıkıyorum inşallah oğlum beni cok bekletmez
Annekuzusu_Ayaz Deniz2961 ne güzel belirti varmıydı benim hiç bakılmadı ama alt tarafımda batma var bugün 40+4
Kubrailkan Benim Nişan veya su hiçbir şey gelmedi. Düzenli sancı ile hastaneye yatisim yapildi. Sabaha kadar devam etti. Açılma ve çatı uygun olmayinca sezeryan oldum 😊
Deniz2961 Annekuzusu_Ayaz denemedilrr ki açılır mı Altan muayne edince sezeryan ddi bbk kilolu çayın çok dar dedi
Esma55 Annekuzusu_Ayaz Doktor rahım ağzı kıslamaya başladı diyor ve kanal da olduğu için diyor ayy doğsun lar artık