GamzeBARIS Kızlarrr 26. Haftamdayım bir haftadır sol kalçamın üstünde bi ağrı oluştu çok zorluyor beni resmen yürürken topallıyorum böyle bişey başına gelen varmı nedeni ne olabilir? Doktor randevum bi kaç gün sonra 😞
xarasmomx GamzeBARIS bendede ayni sorun var haftalarca sol kalcam tutulmus halde 31+3 hamileyim ve yerimden kalkarken ciglikla kalkiyorum agridan o derece buradada post actim bazilari magnezum eksikliginden oluyor dediler bnmde 2 hafta sonra doktorum ozaman sorucam:/
SaadetClnk GamzeBARIS 17+3 üm. Yaklaşık iki haftadır sol kalça ve popo altı böyle çekiyor gibi, sızı oluyor. Yürütmüyor ve topallıyorum:( Doktorla konuştum bir sonraki muayeneye kadar şikayetin devam ederse magnezyum takviyesi vericem demişti.
Caglasmsk Benimde oyle oturduktan sonra sabah uyandigimda ve ayakta sabit kaldigmda sol belim ve sol kalcamdan topallayarak yürüyorum bikac dakika sonra geciyor doktora soyledm magnezyum verdi hamilelikte olan seyler dedi. Ama tabi ben magnzyum kullanmiyorum🤭
Caglasmsk GamzeBARIS bana cok acayp sekilde bas dönmesi yaptı vucudum kaldiramadi zaten doktorumda mecbur degilsin agridgnda ic demişti icmezsen sadece agrir demisti bende kullanmadm.
GamzeBARIS Caglasmsk anladım canım teşekkürler 😘 İnşallah bu zor geçen süreçler haftalar bittiğinde kolay bi Doğum yapıp sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız hepimiz🙏🏻
mrshavva 22 haftalığım benimde sağ bacağımda acayip bir ağrı toparlıyorum ve iki gündür inanılmaz bir sırt ağrısı çekiyorum 😩