annelikheyecanim Kızlar aranızda bu marka bebek arabasını alan kullanan memnun kalan var mı baya araştırdım mağazada da baktım sürüşü modeli gayet hoşuma gitti ama kullanıcı yorumlarınızı da almak isterim
NehirinAnnesiii annelikheyecanim viper modeline baktım aldım canım ben pusetin koyuluyor olması katlanıp küçücük olup yer kaplamamasi bide hafif olup tek elle açılıp kapanması tercih sebebim oldu kullanınca da memnun kalırım inşallah 😍
ikizlerinannesi97 annelikheyecanim ilk kızlarımdada ikiz arabasının sunny babynin kullanmıştık 8 yıl önce ozaman da çok memnun kaldık şimdiki kızımada sunny baby ryan modelini aldım ebebekten kullanmadık henüz ama sürüşü filan kolay duruyor çok hoşuma giderek aldım ben 😊 bence sunny babynin bebek arabalarının kullanımı çok rahat
NehirinAnnesiii annelikheyecanim teşekkür ederim 🥰 babymall magazindan aldım canım onlineda 3 bucuga yakın fiyatı vardi mağazadan 2600 e aldim hem puset hem bebek arabasını
annelikheyecanim ikizlerinannesi97 E bebekten kaça aldınız ve kodunu söyler misin çeşitleri çok çünkü
ikizlerinannesi97 annelikheyecanim fiyatlar sürekli yükseliyor diye Martta almıştım 2000 tl ye şuan hala var mı bilmiyorum ürün kodu ise 9021
Svmbstp Sunny baby air force travel sistem aldık henüz kullanmadık ama diğer baktıklarım arasında en çok hoşuma giden sürüşü boy oranı falan en iyi bu geldi bana :) ebebekte 4500 fiyatı vardı online da kampanya varken yakaladım 4100 e almıştım
Elifc12 NehirinAnnesiii arayıp sordum 3200 dediler ama diğer arabalara göre uygun yine ben de ondan alıcam beğendim
Sumeyra3007 Ben 4 sene önce travel sistem sunyy baby almıstım ogluma kullandım memnun kaldım. Temizledim kaldırdım şimdi 2.bebeğime de onu kullanıcam insaAllah
NehirinAnnesiii Elifc12 diğer arabalar aşırı pahalı kuzm 7 8 en aşağı dahada pahalanmadan al bence sende