Layl pinarezgi emin ol ikiside aynı gözünü korkutma boşuna sonunda pamuğunu alacaksın kucağına herşeye değer değil mi 🐣
Layl Annekuzusu_Ayaz banada pazartesi gel dedi ama alırız demedi hafta içi en olmadı suni sancı veririz dedi biraz rahat konuştu ama bilmiyor
Annekuzusu_Ayaz Layl benimde pazartesi kontrole gel nst bakalım dedi ama gitmeyecem bıktım Çarşamba gidicem ya Çarşamba yatırır yada perşembe
Coolmommy Layl bekletiyor yeterli sancı yok diye ama şuan bile sancım var ve kasık ağrılarım beni öldürüyor
Layl Coolmommy ayy🥲 rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin gecicek bu günler belki hatırlamayacaksın bile.🥰
Layl Annekuzusu_Ayaz pazartesi demiş canım sana akıl vermek gibi olmasın ama bence hit suyuna falan baksın son günler için rahat olur hem.🙏🏻
Layl Annekuzusu_Ayaz bana ne zaman verecek demedi pazartesi kontrole gel dedi büyük ihtimal yarın konuşuruz netleşir inşallah
Ezelunal1818 Layl bennn😂40+2 yiz 2 cm açıklık işe 2 haftadır geziyorum ama ne sancı var ne nişan gelmesi bekliyoruz bakalım. Bu arada ikinci doğumum olcak☺️
Layl Ezelunal1818 bizde 40+2 olduk.🥲 Yarın kontrol var bakalım ne diycek doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun
Coolmommy Layl inşallah çok teşekkürler hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🤲 🤲 🤲
Annekuzusu_Ayaz Layl alttan muayne yapıcak sanırım gidince o doktorunda eli biraz ağır gitmek istemedim o yüzden Çarşamba gitcem bugün arayıp söyleycem
Annekuzusu_Ayaz Layl ben gitseydim kontrole netleşirdi ama gitmedim Çarşamba gidecem allah izin verirse
Layl Gamze68777 galiba bugün doğurabilirim sancılar geliyor ilkten ufak ufak sonra artmaya başladı. Bugün olmasa da yarın gelir artık hiç güvenmiyorum bebişe artık beni oynatıyorda olabilir. Ama ilk defa sancı çekiyorum benim için yeni bir şey 😅🤣🤣
Jade-srm Layl çok ilginç gerçekten demek ki anne karnı rahat bebiş orda keyifli ki gelesi yok😄 hayırlısı olsun. İllaki doğacak. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah🤲🏻
Gamze68777 Layl bebiş biraz inmiş gibi benim bugün, oturunca bacaklarımın üstüne ağırlık geliyor ve bacak bacak üstüne atamıyom 🙈🥰😂😂